‘TransformaciJA’ sa Anom Dornik: Važnost mentalne transformacije

transformacija
Photo - Nemanja Vojnović

Humanitarna stand-up motivaciona tribina “TransformaciJA”, koju je organizovala Ana Dornik, NLP master, humanista i motivator, privukla je preko hiljadu posetilaca. Događaj, uspešno održan u MTS Dvorani, uključivao je jedinstvenu kombinaciju motivacije, edukacije i humanosti, podižući svest i pružajući podršku u borbi protiv karcinoma dojke.

Snaga transformacije

Ana Dornik, koja je i sama prošla kroz tešku borbu sa invazivnim, agresivnim karcinomom dojke, ispričala je svoju inspirativnu priču kroz hologramski prikaz, demonstrirajući snagu transformacije, izuzetnu hrabrost i želju za životom. Njena priča, kao i iskustva i znanja drugih istaknutih govornika i motivatora, uključujući Tatjanu Vojtehovski, Žarka Ilića, Stefana Radovića, Ivanu Branković, Ivana Mileusnića, i Aleksu Broćića, obogatila su veče i poslala moćnu poruku o važnosti mentalne transformacije. Jedinstvenosti ovog događaja doprineo je i gost iznenađenja, Srđan Bogićević, neuroistraživač i osnivač NeoUm platforme.

Photo – Nemanja Vojnović

„Ovo veče bilo je za svakoga ko je spreman da napravi iskorak u svoje novo ja. Shvatili smo da promene ne zahtevaju ništa grandiozno. Ne treba da imamo očekivanja i da pridajemo značaj očekivanjima okoline, već put kojim treba da idete je ono što je vama važno. Spremni smo da samo ulažemo u svoje telo, a to je maska – treba da se bavimo i svojim emocijama i duhovnim stanjem. Sada kada žene vide moj put razvoja, pitaju me gde nalazim snagu, amoj prvi odgovor je da ne treba da rade stvari kao ja. Treba samo da uzmemo ideju i prilagodimo je sami sebi“ rekla je Ana Dornik.

Doprinos borbi protiv kancera dojke

“TransformaciJA” je događaj koji je imao za cilj ne samo da inspiriše i edukuje, već i da pruži konkretan doprinos borbi protiv karcinoma dojke, sa delom prihoda od prodaje karata namenjenih za opremanje Odseka za onkologiju sa hemioterapijom Opšte bolnice “Studenica” u Kraljevu. Ana Dornik, kao jedna od osnivačica udruženja “Žena uz ženu” i autorka knjige “Ti si ta”, nastavila je svoju misiju pružanja podrške i inspiracije osobama koje se bore sa ovom bolešću, kao i promociju prevencije.

Događaj “TransformaciJA” je postavio nove standarde kada je reč o kombinaciji humanosti, edukacije i motivacije, demonstrirajući kako lične priče i zajednički napori mogu imati transformativan efekat na pojedince i zajednicu.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!