Vaš portal lepotica.rs slavi 12. rođendan i sprema vam sjajno DARIVANJE!

lepotica.rs rođendan

Ponosni smo što ovog meseca obeležavamo tačno 12 godina rada! Davne 2011. godine, u decembru mesecu, objavili smo prvi tekst na portalu lepotica.rs i tako postavili temelj za ono što smo danas – ženski sajt koji je uvek u top 100 sajtova u Srbiji. U to ime, sutra (petak, 22.12.2023.) na našoj Instagram stranici vas očekuje neverovatno darivanje, vašeg omiljenog luksuznog brenda za negu kose!

Lepotica.rs: 2011-2023 and counting…

Sa skoro 5000 autorskih tekstova iz oblasti kože, kose, šminke, tela, manikira, uradi sama, zdravih recepata, naš portal brzo je postao jedan od vodećih ženskih portala u Srbiji. Posnosni smo da kažemo da smo prvi počeli da snimamo autorske beauty tutorijale na srpskom jeziku. U poslednjih 12 godina stekli smo stotine hiljade vernih čitateljki, koje nas prate i kroz društvene mreže. U novembru 2023, našli smo se na 77. mestu najposećenijih sajtova u Srbiji, prema statisici GemiusAudience.

lepotica.rs rođendan

Želimo da zahvalimo svakoj vernoj čitateljki koja nas je pratila tokom ovih godina, potom, svim saradnicima i kompanijama koje podržavaju naš rad i svima koji su doprineli da stignemo do dvanaesetogodišnjice rada. U to ime,na našoj Instagram stranici možete učestvovati u fenomenalnom darivanju i najlukuzsnijoj nagradi koju smo darovali do sada!

Neka nam je srećan ovaj 12. rođendan! 🙂

Pronađite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Youtube i TikTok!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!