Vodimo vas na 30. međunarodni kongres i sajam kozmetike Dodir Pariza

sajam kozmetike

30. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza biće održan 14. i 15. oktobra 2017. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2. Kao i uvek, tokom dva dana vikenda, posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih.

Kao i uvek, pripremili smo za vas 10×2 ulaznice. Evo kako da ih osvojite.

Noviteti, prezentacije, edukacije…

Ponuda na sajmu kozmetike ispunjava očekivanja i najzahtevnijih posetilaca. Bilo da ste u potrazi za proizvodima, aparatima, savetima ili edukacijom na sajmu ćete ih sigurno pronaći. Profesionalna kozmetika za negu kože, kose, makeup proizvodi, materijal za nadogradnju noktiju i nail art, aparati najnovije generacije i još mnogo toga moći će se naći na sajmu kozmetike.

Akcenat je na profesionalnoj ponudi koja se u velikoj meri razlikuje od ponude koju možete pronaći u trgovinskim lancima. Mnoge firme na sajmu predstavljaju novitete, vrše promocije svojih proizvoda i demonstracije metoda rada.

Sajam kozmetike Dodir Pariza omogućava profesionalnim posetiocima da se upoznaju sa najnovijim dostignućima iz oblasti nege lepote, da prisustvuju bogatom edukativnom programu, da slušaju predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača, da budu deo workshop radionica i oprobaju se u najnovijim metodama rada.

Na sajmu neće izostatiti ni nastupi brojnih frizera koji će predstaviti najbolje tehnike šišanja, kolorisanja i stilizovanja kose koje su aktuelne u svetskim metropolama poput New York-a, Londona, Pariza i Milana. Ukoliko budete imali sreće možda upravo vama neki od velikih svetskih frizera podari novi izgled po uzoru na velike zvezde svetskog šoubiznisa.

sajam kozmetike

Posetite sajam kozmetike i nege kose, 14. i 15. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 2 i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote. Uz neizostavne sajamske popuste i bogatu ponudu sa sajma sigurno nećete otići razočarani, ni praznih ruku.

Spisak i raspored izlagača možete pogledati OVDE a više informacija o sajmu kozmetike promaniće ćete na www.sajamkozmetike.com.

—————————————————————————————————————–

Osvojite 10×2 ulaznice za sajam kozmetike!

Ukoliko želite da osvojite ulaznice za sajam kozmetike, u komentaru ispod ovog teksta napišite koga ćete povesti na sajam.

I to je to! Srećno!

————————————————–

U komentarima ostavljajte prave email adrese jer će dobitnici biti obavešteni putem mail-a. Možete ostaviti 1 komentar sa 1 mail adrese! Ulaznice se odnose na jedan sajamski dan – 14. ili 15.10.2017. (po izboru dobitnika).

Komentare možete ostavljati do 12.10.2017. do 23:59h. Dobitnici će biti izvučeni putem Random generatora. Proglašenje dobitnika je 13.10.2017. na našoj Facebook stranici Lepotica.rs.

 

error: Content is protected !!