BIK – nedeljni horoskop od 23. do 29.03.2015.

Ove nedelje vam se preporučuje ishrana bazirana na piletini i sezonskom povrću. Ukoliko ste vegeterijanac pazite na nivo proteina u organizmu.

Ljubav

Lepo vreme za Bikove. Slobodni su na dobrom putu da ne bdu više sami. Jako dobra komunikacija sa osobom koja im se dopada. Oni u braku su pak tempirana bomba. Ako želite da sačuvate brak vodite računa šta ćete i kako reći partneru. I on / ona je spremna da iskaže sva nezadovoljstva koja su se nakupila.

Posao

Posao može da se odvija u napetoj atmosferi. Neko će da vam uputi kritike, ali je bitno da ne reagujete. Možda će se i nadređeni složiti sa nečijim ne baš dobrim mišljenjem. Nije vreme za rasprave. Pokažite svojim delima. Ova nedelja je naporna na ovom poslu, ali je dobra za dugoročne planove. Pazite kako rukujete sa dokumentacijom tokom sredine nedelje.

Novac

Pokušajte da kontrolišete ovo polje jer će troškova biti više nego što je potrebno. Prilivi nisu preterano obećavajući, ali su konstatni.

Zdravlje

Pazite na hranu koju jedete. Ove nedelje možete imati prblem sa stomakom i crevima. Izbegnite začinjenu hranu. Zdrav režim podrazumeva i fizičku aktivnost.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za mart 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!