10 prazničnih ideja za manikir inspirisan uskršnjim motivima

Instagram/Printscreen

Pastelne, vesele i šarene – ovo su najlepše uskršnje boje koje smo jedva dočekali. Ako ste već počeli da ukrašavate dom i trpezu uskršnjim motivima, red je da i vaš manikir isprati ovu prazničnu sezonu! Pastelne boje, cvetni motivi, motivi zečića i pileta su idealni da vašim noktima date prolećnu notu. U nastavku vam donosimo prelepe ideje za nokte inspirisane uskršnjim praznicima!

Koju uskršnju ideju za manikir birate ovog proleća?

#1: Dizajn pastelnih prepeličjih jaja

Uskršnja jaja su centralni deo uskršnjih praznika, stoga se inspirisišite dizajnom pastelnih prepeličjih jaja – ali na noktima! Nanesite pastelni lak za nokte, a preko ga matirajte mat top-coatom. Umočite tanku nail art četkicu u crni lak ili tačkice istačkajte ajlajnerom u flomasteru. Još jednnom nanesite mat top coat!

#2: Pastelne prugice

Ništa ne najavljuje Uskrs poput savršnih pastelnih noktiju! Bilo da ih ukrašavate prugicama ili tačkicama, ove prigušene nijanse izledaju odlično na beloj podlozi.

View this post on Instagram

A post shared by Catalina Stoica (@catalina_nailexpert)

#3: Cvetno i zabavno

Ako nokti puni cvetnih motiva nisu vaša šoljica čaja, možete uraditi ovakav sličan manikir sa minimalističkim, kolor-blok dizajnom!

#4: Cvetni frenč

Slično prethodnom dizajnu, ovaj nail look pruža cvetni i prolećni motiv, idealan za uskršnje praznike, na minimalističkoj podlozi od prozirnog laka.

#5: Groovy talasi

Ako vas proleće asocira na hipike i “funky” muziku, izrazite sebe uz ova jarke i talasaste nijanse, inspirisane 60-im godinama.

#6: Bunny french

Koliko je sladak ovaj manikir? Ako ste ljubiteljka frenča, morate isprobati ovaj nail dizajn. Garantujemo da ćete privući pažnju gde god da se pojavite!

#7: Kokoška ili jaje?

Večita dilema – šta je starije: kokoška ili jaje? Ovaj ručno oslikani manikir odražava pravi duh Uskrsa – jaje i pile kao glavni motivi, na pastelnoj podlozi.

#8: Suptilno i nude

Ukoliko niste ljubitelj uskršnjeg manikir šarenila, ovi nude nokti su savršeni za vas! Mali beli talasić sa crnim tačkicama je simbol uskršnjih jaja, na neutralnoj podlozi, koja neće privući previše pažnje, ako to ne želite.

#9: Uskršnje šarenilo

Za sve dame koje vole da im manikir privuče poglede, ovaj šareni dizajn sa jarkim bojama, tufnicama i zekom je definitivno za vas.

#10: Metalik zečiči

Za suptilan uskršnji manikir, predlažemo nude osnovu sa icrtanim zečićima u metalik boji. Suptilno, a efektno!

Pročitajte još i: Uskršnji nokti – 10 suptilnih ideja za manikir

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!