Uskršnja inspiracija: 10 suptilnih ideja za manikir

uskršnji manikir
Instagram/Printscreen

Uskrs nam se približava, a to znači da je vreme za jedan od najradosnijih praznika, koji sa sobom donose i prigodnu dekoraciju. Ovaj praznik nas inspiriše u svim svojim pastelnim bojama, tako da predstavlja predivnu inspiraciju za manikir! Ako volite da uskladite manikir sa sezonom – na pravom ste mestu! U nastavku vam donosimo 10 najkreativnijih ideja za suptilan manikir, inspirisan uskršnjim praznicima.

Uskršnje manikir ideje

#1: Soft pastel nokti

Iako se na prvi pogled čini previše da nalakirate nokte u različite nijanse, ukoliko se držite mekih pastelnih tonova, oni će delovati nežno i slatko. Kako biste dodali momenat misterije, na domali nokat nacrtajte french vrh.

#2: Mat smajli nokti

Dodajte malo sunca svakom prolećnom danu uz smajli dizajn na mat noktima. Linije u različitim bojama, na mat nude osnovi, čine da ovi nokti deluju praznično i uskršnje!

#3: Tekstura jajeta

Neka vaši nokti podsećaju na teksturu jaja tako što ćete na pastelnoj podlozi, uz pomoć tanke nail art četkica ili nail liner olovke iscrtati sitne flekice, različitih dimenzija.

#4: Pastelne pruge

Ništa vas neće ubaciti u praznično uskršnje raspoloženje, kao što će to učiniti uskršnji nokti. Bilo da dekorišete nokte prugama ili tufnicama, prigušene nijanse izgledaju prelepo u kontrastu sa belom.

#5: Cvetni vrhovi

Uskršnji dizajn ne mora da uključuje jaja i zeke – i cvetni vrhovi asociraju na ovaj radostan praznik, a ujedno asociraju na proleće i buđenje prirode.

#6: Zečići na noktima

Naravno, zečić je simbol Uskrsa, tako da ne možete preskočiti ovaj detalj na noktima, bilo da vam crtaju zečića ili koristite nail stiker.

#7: Groovy talasi

Ako želite uskršnji manikir koji je pomalo i “funky”, isprobajte ovu kombinaciju sa šljokicama, koja je inspirisana 60-im godinama.

#8: Minimalistički cvetni dizajn

Ako šareni pastelni nokti nisu vaš izbor, probajte cvetni dizajn na 1-2 nokta, a ostatak uradite u minimalističkom, color-blocking dizajnu.

#9: Pastelno i šareno

Ako niste fan previše suptilnih manikir ideja, odvažite se na neku ovakvu kreaciju – pastelni lak u različitim bojama, uz tufnice, mašnice i zeku.

#10: Žad nokti

Meki i mermerni zeleni nokti u svetloj boji ne samo da izgledaju lepo i praznično, već se i savršeno slažu uz vaš žad roler za lice!

error: Content is protected !!