“Blueberry Milk Nails” – letnji trendy manikir koji obožavaju poznati

blueberry milk nokti
Instagram/Printscreem

Zaboravite na modnu pistu ove godine – najlepša beauty inspiracija dolazi pravo od voća i povrća. Poslednji manikir trend se zasniva upravo na borovnicama. “Blueberry Milk” manikir viđamo sve češće na rukama poznatih ličnosti, i beauty eksperti predviđaju da će baš ovaj boja biti izuzetno popularna ovog leta. U nastavku saznajte više o najnovijem manikir trendu.

Kakvi su to “blueberry nails” nokti?

Baš poput “strawberry” i “chocolate” milk trendova, i ovaj je iznikao iz popularnog trenda mlečnog manikira. Ova nijansa se zasniva na kremastoj mlečnoj boji, ali sa dodatkom plave u sebi. Ovo nije mint boja, koja je vladala ranih 2010-ih godina, već je više nebesko plava, sa sivom ili kremastom bazom. Mlečno-voćne nijanse su potekle od južnokorejskih nail artista, s obzirom na to da su voćna mleka, poput onog od jagode i borovnice, veoma popularni napici tamo. Za razliku od pastelno plave nijanse, koja može izgledati dosadno, “blueberry milk” trend nosi kremastiju notu u sebi.

Ova nijansa se može nositi i kao blago transparentna. Ovo je svetla i chic nijansa koja je zabavna, ali ne i otkačena. Zato je office-friendly, ide uz sve, i pristaje gotovo svakom tonu i podtonu kože. Ova boja posebno dobro izgleda na blago preplanuloj koži, a odlična je i kao ideja za pedikir.

Povezano: Mlečni manikir je u trendu – 5 najlepših predloga

Gde smo videli “blueberry nails” trend?

Ova nijansa je proistekla i iz popularng “coquette trenda”, koji je eksplodirao na TikTok platformi, ali i iz plavih beauty look-ova na crvenom tepihu. Mnoge poznate ličnosti su ponele baby plavu senku i haljine u istoj nijansi na ovogodišnjem Kanskom festivalu, a neke su nosile i “blueberry ice” usne. Mnoge poznate ličnosti su ponele i manikir u ovim tonovima, poput Sofije Riči, Due Lipe i Sabrine Karpenter.

Kako da kreirate ovaj manikir?

Mnogi profesionalni brendovi nude ovu ili sličnu nijansu u svojoj paleti lakova za nokte. Ukoliko želite da same kreirate ovu nijansu, a da ona bude blago transparentna, pomešajte mlečno beli lak sa baby plavim lakom, kako biste dobile ovu boju. Ukoliko samo želite neki detalj na noktima u ovoj nijansi, uradite frenč manikir sa mlečno belom bazom i borovnica linijom.

Pročitajte još i: 5 stvari koje radite u manikir salonu, a ne bi trebalo!

error: Content is protected !!