3 nail art kakva još niste videli!

Retke su žene koje se ne bave manikirom i svojim lepo oblikovanim noktima. Kako i ne bi bile, kad ideja za neobičan nail art ima beskonačno mnogo, a svaka može da se nađe na vašim noktima.

Nismo sigurni da li ćete želeti da isprobate ove neobične nail art primere, ali verujemo da ćete biti hipnotisani i iznenađeni kreativnošću umetnika koji su ih osmislili. Javite nam da li vam se dopada neki od ovih nail art-ova!

Krzneni nail art

Jedan u nizu neobičnih trendova koji su se pojavili na modnoj sceni je krzneni nail art – nokti na koje su zalepljeni krzneni detalji. Trend se prvi put pojavio na Libertine reviji za jesen/zimu 2016 kao jedan od glavnih aksesoara, a osmislila ga je Jan Arnold (direktorka i osnivač CND lakova za nokte). Prvo se nanesu sloj osnovnog i završnog laka pa se krzno u braon ili beloj boji lepi na svaki nokat.

Stakleni nail art

Ovaj neobičan 3D trend dolazi iz Južne Koreje, a osmislila ga je korejska profesionalna manikirka Eun Kyung Park. Stakleni nokti – holografski komadići u raznim oblicima zalepljeni na površinu nokta da podsećaju na slomljeno staklo, izgledaju moderno i šareno, a sa druge strane elegantno jer nokti izgledaju kao da su od dijamanata.

Biljka nail art

Za sve prirodnjake, neobični biljka nokti – baby kaktusi zalepljeni prirodnim lepkom za umetni nokat koji se potom lepi na pravi nokat, savršen su manikir ukoliko volite zaobići kućne poslove. Ove mijanutrne umetničke instalacije je smislila australijska umetnica Roz Borg. Ceo proces traje satima, a manikir samo nekoliko dana.

A photo posted by Arozona (@arozona) on

Povezano: TOP 5 nijansi lakova za jesen 2016.

error: Content is protected !!