Od taxi-žute do zemljanih tonova: 7 nijansi lakova za nokte koje će biti u trendu ovog proleća

lakovi za nokte trend
Instagram/Printscreen

Proleće udahnjuje novi život svemu, od zelenila koje vidite napolju do trendova lepote. Posebno smo uzbuđeni zbog predstojećih prolećnih boja lakova za nokte, koje su u velikoj meri izvan uobičajenih nijansi za ovu sezonu. Očekujte da ćete videti manje pastela i upečatljivije nijanse kao što su crvena poput vatrogasna vozila i taxi žuta. (Sada je to revolucionarno za proleće.) I ako već niste pogodili, Pantone boja godine „Peach Fuzz“ će biti svuda. U nastavku donosimo 7 trendy nijansi lakova za nokte za proleće 2024.

Lakovi za nokte u trendu za proleće 2024.

1. Klasična crvena

Ako ste mislili da je crveni lak za nokte rezervisan za praznike, dozvolite nam da promenimo vašu perspektivu. „Klasične crvene boje su bes za proleće“, kaže editor nail-artist Jin Soon Choi koja je namazala plavo-crvenu nijansu svog brenda lakova, kao i i toplu Crimson noju na nokte modela na nedavnim revijama Proenza Schouler i Brandon Makvell. Poznate ličnosti su takođe nosile klasične crvene lakove na crvenim tepisima 2024. (Manikir Dua Lipe na Zlatnim globusima bio je posebno upečatljiv.)

2. Sjajni mlečno-prozirni lakovi

Mlečni manikir je bio jedan od najvećih trendova za nokte 2023. i izgled „vaši nokti, ali bolji“ ove godine neće ići nikuda. Nakon kreiranja sjajnih naked manikira za revije Michael Kors i Proenza Schouler proleće 2024, i predviđa se da će prozirni mlečni nokti biti jedan od najvećih prolećnih trendova u boji noktiju. Delikatan i sofisticiran izgled sličan je prirodnom manikiru sa sjajnom završnom obradom poput gela.

View this post on Instagram

A post shared by Chloë May: nail artist expert & educator (@beautybychloemayboyce)

3. Vatrena fuksija

Prošli su meseci od premijere Barbi filma, ali se čini da ružičasta pomama neće uskoro nestati. Nail artisti kažu da će Barbiecore nastaviti da dominira trendovima boja noktiju. Nema boljeg trenutka da se oslonite na lepe, pune ružičaste boje kao što one koje izbacuju najpoznatiji brendova lakova, za ovo proleće.

Povezano – Aurora nokti su nova verzija glazed manikira za 2024. godinu

4. Taxi-žuta

Budite upečatljivi ovog proleća sa ovom veselom nijansom. Ova osvežavajuća i dinamična žuta, koja podseća na kulltnu boju taksija, dodaje razigranost svakom izgledu. Tim JINsoon-a je izabrao da ukrasi nokte modele na reviji Helmuta Langa za proleće 2024. u ovoj boji kako bi „odrazio oštar osećaj za savremeni njujorški stil, ulivajući nalet energije“.

5. Žalfija-zelena

Zelena ima tendenciju da bude popularna tokom cele godine, ali ova posebno smirujuća nijansa će biti svuda ovog proleća. Ova nijansa je prelepa i u trendu uglavnom zato što ima toliko prostora za eksperimentisanje. Nail artisti kaže da su tamnozeleni frenč vrhovi jedan od najmodernijih načina da se nosi boja zajedno sa mermernim i swirl dizajnom noktiju.

6. Baštenski tonovi

Dok se ledene nijanse tope, sve su oči uprte u zemljane tonove. Listasto zelenilo i pregoreli narandžasti tonovi — sve što se može naći u bašti — će biti inspiracija za nokte. Nail artisti predviđaju da će se ljudi oslanjati na teksturu kada istražuju ove boje, a uzorci inspirisani krokodilom i kožom prednjače.

7. Peach Fuzz

Ova kremasta narandžasta ima stalno mesto u prolećnim (pa čak i letnjim) manikirima, ali nakon što je dobila ovogodišnju Pantone boju godine, biće popularnija nego ikada. Ako želite da uskočite na ovaj trend, isprobajte lakove u ovoj boji, ili konsultujte vašeg manikir artista za predog ove nijanse.

Pročitajte još i – Soap Nails je novi clean manikir trend za 2024. godinu

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!