Trend Alert: “Hydro Bob” je nova verzija “Boy Bob” frizure za proleće 2024.

hydro bob
Instagram/Prinstcreen

Ako želite da svoju kosu podignete na sledeći nivo u proleće, primetili smo jedan poseban stil – „hidro bob“ – koji brzo raste. Počinje sa mesta gde je poslednjih godina stao popularni ‘boy bob’, a jedina razlika je? Jedan element je bukvalno promenjen. Stalno viđamo ovu laganu frizuru uparenu sa  mokrim izgledom ili „hidro“ završnom obradom kako bi kosa delovala sveže. Više o ovom stilu saznajte u nastavku.

Šta je hidro bob?

Izmislio ga je vodeći frizer Tom Smith, koji kaže da je hidro bob reinkarnacija boy bob frizure, u verziji iz 2024. godine“, kaže on. „Ima taj oštar, pomalo androgin, skrojen izgled, ali ključno je da postoji mali element visoke mode koji čini da kosa izgleda malo definisano – skoro je kao meki mokri izgled“, kaže on. Ideja je da frizura poprimi dewy dimenziju i da izgleda „natopljeno sjajem i vlagom“, kaže Tom.

Već smo videli da wet frizure dominiraju crvenim tepisima i uličnim stilom nedelje mode od početka ove godine, ali kraća prolećna frizura deluje još usklađenije, smatra Tom. „Oštra linija frizure će uvek učiniti da izgleda namerno“, kaže on.

Što se tiče dužine, oblik se može prilagoditi pojedincu, radeći sa njegovim crtama, kako bi se stvorila dužina koja se završava između usana i sredine vrata. Ali ovaj trend se oslanja na stil koliko i na šišanje. Upotreba proizvoda za stilizovanje daje definiciju i držanje kako bi bila odlična frizura za one koji vole da se njihova kosa deluje kontrolisano i prefinjeno.

Koji proizvodi su vam potrebni za stilizovanje?

Pre nego što preskočite trend kao onaj koji se teško odražva, Tom nas uverava da je stajling zapravo neverovatno praktičan za postizanje. Postoje dva načina na koja možete postići mokar izgled. Prvi je sa proizvodima za stajling koji se ne ispiraju – leave-in kremama. Volimo hranljive kreme za stajling, jer daju vlagu, hidrataciju i definiciju, a da ne izgledaju masno.

Ali nešto bolje od toga, ako vam ne smeta da izgleda malo jače i smelije i ako volite ideju da vaša kosa bude negovana i na mestu, jeste da koristite svoju omiljenu masku za obnovu ili hidrataciju, kaže Tom, koji preporučuje Olaplex No.3 Hair Perfector. „Koristite ga kao proizvod za stajling i ostavite ga u kosi. Ne samo da ćete dobiti definiciju u kosi, već ćete dobiti tretman u isto vreme kada i stilizujete kosu“, kaže on. Bonus je što će učiniti da vaša kosa izgleda sjajno u stilu, ali dugoročno pomaže i u jačanju. „To je sjajan trik za one koji nemaju vremena da prave nedeljne maske ili tretmane i daće efekat poluvlažnog izgleda, dok istovremeno dozvoljavaju vašoj kosi da upije sve te divne sastojke iz proizvoda.

Povezano – Novi hair trend koji obožava Dženifer Aniston – Fluffy Bob

Inspiracija – “hydro bob”

Pogledajte kako sve možete stilizovati ovu wet frizuru.

Pročitajte još i – 9 trendy frizura za proleće 2024.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!