Novi hair trend koji obožava Jennifer Aniston: “Fluffy Lob”

fluffy bob
Instagram/Pirnstcreen

Većina nas se seća lika Dženifer Aniston – Rejčel Grin u seriji Prijatelji, gde smo videli glumicu sa najrazličitijim frizurama. Naročito u prvih nekoliko sezona, nosila je kosu vrlo kratku i veoma slojevitu, što je dalo ime čuvenom ‘Rachel Cut’. Milioni žena su to kopirali. Kako je serija napredovala, Dženiferine frizure su postajale sve duže – ponekad čak i do njenih kukova. Čak i u stvarnom životu, Dženifer Aniston je tek nedavno viđena sa dugom kosom. To se sve promenilo. Sada ima frizuru kakvu nikada ranije nismo videli na njoj; mnogo je kraći nego poslednjih godina i podseća na njene rane dane kao lik iz Prijatelja Rejčel Grin – ali sa modernim obrtom. Upoznajte “fluffy lob” – novu trendy frizuru .

Šta je to ‘fluffy lob’?

Nazvan ‘fluffy lob’, tehnički je dugačak bob, u koji je njen stilista Chris McMillan uneo veoma suptilne slojeve. Takozvani “ghost layers” pružaju obilje volumena i čine lepršavi lob savršenim za svakoga sa tankom kosom.

Na dodeli nagrada People’s Choice Awards sredinom februara, lepršavi lob Dženifer Aniston je stilizovan tako da izgleda i ležerno i elegantno. Izgled je uparila sa crnom midi haljinom sa otvorenim ramenima i crvenim noktima. Inače, bila je izuzetno jednostavna; nosila je samo dva srebrna dijamantska prstena i suptilne nude usne i klasičnu smokey eye šminku sa veštačkim trepavicama. Nedorađeni stajling pokazuje sve prednosti ove frizuru – a kraći deo napred je takođe savršeno naglašen.

View this post on Instagram

A post shared by GLAMOUR Germany (@glamourgermany)

Na isti način na koji je iznenadila sve kratkom frizurom na Zlatnom globusu 2024. – gde je svoj novi kroj kombinovala sa crnom haljinom Dolce & Gabbana i tamnocrvenim lakiranim noktima – Dženin novi stil je bio tema večeri.

Pojavljivanje Dženifer Aniston na Critic’s Choice Awards takođe pokazuje da možete stilizovati lepršavi lob na razne načine i da i dalje ostanete verni svom ležernom stilu. Ovde je Dženifer Aniston ubacila talase u lob frizuru, dajući mu novi obrt.

Da li biste nosile fluffy lob kao IN frizuru za proleće?

Pročitajte još i – Hladni tonovi su IN – taupe brown je trendy nijansa za proleće

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!