Nedeljni horoskop – Od 26.2. do 3.3.2024.

nedeljni horoskop

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Hrana

Sada je pravi trenutak da više počnete da obraćate pažnju na ishranu. Uradite blagu detoksikaciju, a u svakom slučaju – vreme je da češće prošetate zelenom pijacom i pokupujete gomilu voća i povrća…..

Ljubav

Postoje neke situacije koje vas opterećuju – možda se one vezuju za odnos sa voljenom osobom, možda vas opterećuju neka ponašanja dragog vam bića – a možda jednostavno – postoje stvari koje nosite unutar sebe I o kojima još uvek niste spremni da razgovarate sa partnerom. Postoji naravno I ona opcija – da se pribojavate da bi voljena osoba mogla otkriti neke vaše tajne. Slobodni Ovnovi – vi sada živite za trenutak – a svaki od tih trenutaka je ispunjen druženjem, zabavom, flertom, strašću. Bilo da su u pitanju one realne, opipljive – ili pak virtuelne varnice I kontakti preko društvenih mreža – vama je dobro.

Posao

Nije trenutak da se oslanjate na neproverene informacije ili na nečija obećanja – I da na konto toga gradite planove I donosite odluke. Ako niste million posto sigurni da je nešto izvodljivo ili ukoliko niste dobili čvrste, pisane garancije (one kroz ugovor u kojem ste proučili svaki detalj) – ne zalećite se. Vaša želja da nešto rešite ili da nešto novo otpočnete jeste jaka, ali žurbi u ovom trenutku nema mesta. Svakodnevica će vam biti zahtevna, a odnosi sa saradnicima promenljivi.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, pojačana nervoza.

Nedeljni horoskop za znak bik

Hrana

I vi biste mogli da preduzmete „pretprolećno čišćenje“ kada je ishrana u pitanju. U svoje obroke uvedite više žitarica, svežeg povrća i voća. Ovo vam je potrebno zarad boljeg rada stomaka i organa za varenje.

Ljubav

Dešavanja u poslovnom I porodičnom segmentu će s vremena na vreme doneti po koji talas nervoze kod partnera I vas – možda će vam biti nešto teže da budete opušteni, možda ćete oboje biti umorni ili u grču – ali će sve vreme ipak biti prisutna I potreba da jedno drugom budete podrška, uteha, savetnik I neko ko razume. Zato gledajte da nervozu ne prebacujete kao lopticu – već da u momentima napetosti – smirujte jedno drugo.  Slobodni Bikovi – bićete društveniji, više u pokretu I u aktivnostima u kojima uživate. I nemojte biti iznenađeni ako vam neko pred kraj nedelje baš lepo zagolica pažnju.

Posao

Nešto će vam smetati – atmosfera na poslu, neki kolega/koleginica, trenutni način funkcionisanja…Šta god da je od navedenog (ili nešto deseto) – ovo su samo trenutne distrakcije I dešavanja koje nisu od uticaja na vašu poslovnu stabilnost. Što bi se reklo – registrujte I nastavite dalje. Ne nervirajte se zbog banalnih situacija ili ljuci. Može vam tokom ove nedelje biti ponuđena podrška, savet ili pomoć po nekom pitanju (od strane možda I nadređene osobe) – saslušajte I primenite jer jeste povoljna po vas.

Zdravlje

Nivo stresa je povišen. Moguće meteoropatske tegobe, prehlade.

Nedeljni horoskop za znak blizanci

Hrana

Ušli ste u period većeg energetskog trošenja i potrebno je da kroz adekvatnu ishranu nadoknadite snagu svog organizma. Neka na vašem stolu budu raznovrsne namirnice, sa posebnim akcentom na povrće.

Ljubav

Poslovni segment, ali I druge obaveze koje imate će vam jesti vreme (a I živčiće), činiti da se osećate povremeno malaksalo, nemotivisano, statično. No, odnos sa voljenom osobom ne bi trebao da trpi zbog toga, zar ne? Pogotovo što imate podršku od strane partnera – a mora se priznati da oko vas postoji I dosta razloga za radost I za neka lepa dešavanja. Neka vas ti fini događaji izvlače na površinu kada krenete da tonete. Slobodni Blizanci – nemojte da okrećete svoje misli ka prošlosti, jer će vas to samo uvući u mračna raspoloženja. Suviše je dobrih dešavanja oko vas – I vode vas ka budućnosti. Idite tamo.

Posao

Izgleda da će ova nedelja energetski biti dosta zahtevna po vas po pitanjima posla. Možete biti pritisnuti zaista velikom količinom obaveza, nadređeni od vas mogu očekivati nemoguće, možete čuti informacije koje vam ne prijaju ili biti kritikovani. No, s druge strane gledano – ovo jeste momenat kada možete dobiti priliku koju ste dugo čekali, važan poslovni projekat ili ugovor. U svakom slučaju – potrebno je da pokažete veliku odgovornost I posvećenost poslu. Isplatiće vam se, ako ne odmah – a ono na duži rok.

Zdravlje

Umor, hronične tegobe.

Nedeljni horoskop za znak rak

Hrana

Treba lagano krenuti u borbu sa kilogramima koji su se preko zime zalepili za vas, pa vam preporučujemo lagane obroke, dosta povrća i što više šetnje.

Ljubav

Biće talasa lepih osećanja I emocija, biće talasa razumevanja I bliskosti, biće situacija da se partner I vi razumete “na prvu”, ponekad I bez reči – samo pogledima. Ali, biće I trenutaka kada vas mogu pritisnuti teške misli I emocije, kada se na trenutak možete osetiti usamljeno I neshvaćeno. Ukoliko postoje konkretni razlozi za takva osećanja kod vas – onda bi trebalo ipak popričati sa partnerom. Ukoliko ne postoje, već su to samo prisećanja I odjeci iz prošlosti – onda ne dozvolite da vam kvare dan. Slobodni – I za vas važi – čeprkanje po prošlosti samo vam može doneti tugu. Uživajte sa prijateljima, batalite ono što je bilo. Pogotovo što kroz druženje I društvenost može da se pojavi zanimljiva osoba za vas.

Posao

Ušli ste u period kada će neke situacije krenuti da se kristalizuju, da ih na pravi način slažete, da razmišljate o njima drugačije nego do sada – I da shvatate šta je potrebno uraditi I kakve eventualno promene napraviti. Ukoliko ste dobili novu poslovnu ponudu, vrlo je verovatno da je ona dosta korektna – iako će se sa njenom realizacijom sačekati, možda I par meseci. Svi oni koji sarađuju sa inostranstvom imaju pred sobom dosta zahtevnu sedmicu, ali čijim ćete rezultatima ipak biti više nego zadovoljni.

Zdravlje

Osetljivost respiratornog sistema.

Nedeljni horoskop za znak lav

Hrana

Pravilnom ishranom – svežim namirnicama, dosta povrća, jaja, mlečnih proizvoda i mesa – možete podići energetski nivo, koji je već neko vreme nizak. Izbegavajte belo brašno, mesne prerađevine, slatkiše.

Ljubav

Treba izbegavati pritiske, uslovljavanja, treba izbegavati tvrdoglavost I to da jedna reč ili postupak pokrenu lavinu rasprava. Vi ste u dosta “zategnutom” emotivnom periodu I baš iz tog razloga – ne treba stavljati u prvi plan ono što možda nije dobro I što vas razdvaja, već sve ono drugo lepo što svakako postoji između vas, biti malo fleksibilniji. Treba se radovati zajedno, opustiti, pronaći slobodno vreme za aktivnosti, druženja, izlaske. Slobodni Lavovi – iskoristite svaku priliku za druženje I okruženost dragim licima. Flertujte I zabavite se, ali ne žurite u emotivne priče – biće boljih dana za tako nešto.

Posao

Može biti osoba koje vam se suprotstavljaju, koje vas čak otvoreno “napadaju” ili koje vam unose distrakciju u svakodnevicu. One vas mogu usporiti, zabrinuti, energetski I mentalno istrošiti čak – ali strpljenjem, mirom I ne “udaranjem kontre” postići ćete mnogo više nego raspravom. U svakom slučaju – te distrakcije neće uticati na kvalitet vašeg rada, pa ni na vaše rezultate. U svakom danu će biti više posla I obaveza nego što očekujete – pripremite se da budete odgovorni I posvećeni onome što radite.

Zdravlje

Stress, hronične tegobe, manjak energije.

Nedeljni horoskop za znak devica

Hrana

Energetski ćete se trošiti, a nećete imati puno vremena da sebi organizujete zdrave i kvalitetne obroke. Ako budete preskakali obroke ili jeli „ s nogu“ suočićete se sa problemima sa želucem i varenjem.

Ljubav

Istovremeno I dosta ozbiljan I važan, ali I komplikovan emotivni period je pred vama. Ozbiljan I važan u smislu da se sada mogu rešiti nedoumice iz prošlosti, obaviti ozbiljni razgovori, napraviti planovi koji će trajati, doneti odluke koje će imati veliki uticaj na vaš život I budućnost odnosa. Komplikovan – jer će se neki parovi suočiti sa nepremostivim preprekama I možda shvatiti da jeste vreme da svako krene na svoju stranu. U svakom slučaju – period zrelih odluka koje se neće donositi olako. Slobodne Device – ako postoji privlačnost prema nekome – trenutno ne možete voditi igru, druga strana “udara tempo”.

Posao

Jednog dana – teško, sa mnogo zahtevnih obaveza. Drugog dana – ma isto teško, obaveze možda nisu toliko zahtevne ali ih ima million. I tako u krug. Ako ste očekivali da će u ovoj nedelji doći dan kada ćete biti opušteni I funkcionisati bez pritiska – to teško da može da vas potrefi. Jednostavno, period vam je preozbiljan u poslovnom smislu – sa haotičnošću I presijom koja postoji se borite, sve vreme imajući na umu da će ovo što se dešava sada iznedriti u budućnosti još bolje rezultate nego što ih trenutno imate.

Zdravlje

Da, potrebno vam je opuštanje I dobar san – ali vam je potrebna I fizička aktivnost. Ne zanemarujte sebe.

Nedeljni horoskop za znak vaga

Hrana

Rešili ste da usvojite principe zdrave ishrane, jer vam je stalo do toga da izgledate što bolje. Već polako shvatate da je proleće blizu i imate nameru da budete u „top formi“. Neće to ići lako, da znate.

Ljubav

Sad možete sav svoj šarm (kojeg imate na izvoz) da bez milosti isipate na sve oko vas I da veselo posmatrate kako se ljudi lepe I ostaju fascinirani vama. Samo mi nije jasno šta ćete sa tolikim udvaračima/udvaračicama. Ali dobro – ako je vama fino da se igrate – onda samo napred. A možda se I probere nešto što istinski valja I što vas “radi”. Ukoliko ste zauzeti – možete da imate manjih tenzičnih momenata sa partnerom, ali u suštini – u dobrom ste periodu kada pozitiva preovladava I kada se sve lako okrene na strast, zabavu, dobro raspoloženje I smeh. Koristite do maksimuma ovaj period.

Posao

Konjunkcija Saturna, Sunca I Merkura u polju poslovne svakodnevice ne obećava da ćete kroz ovu nedelju moći da prođete baš tako lepršavo I graciozno kao što prolazite po pitanjima ljubavi. Ovo su pokazatelji ozbiljnih poslovnih angažovanja, velike posvećenosti I odgovornosti – I u poslu ćete morati takvi da budete, ukoliko imate nameru da sve obavite na vreme, kvalitetno I da vaši rezultati budu dobri. Može biti komunikacijskih poteškoća, nesporazuma, kao I informacija koje vam mogu uneti nervozu.

Zdravlje

Moguće su prehlade ili viroze – a kod starijih – hronične tegobe.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

Hrana

Vi možda stvarno imate želju da se uvedete u red po pitanjima ishrane. Ali želje su jedno, a realnost je drugo – a u realnosti vi kao pokušavate nešto, ali to je sve slabo I ne daje rezultate.

Ljubav

Da vam je lagan I jednostavan emotivni period – ma nije, nikako. Kontrolu nad situacijom nemate, jedino što možete učiniti jeste da imate kontrolu nad sobom. Pa vi birajte – da li ćete ovaj period učiniti blažim, mirnijim, ljubavnijim – ili ćete da čačkate mečku dok je ne iščačkate. Opcije I za jedno I za drugo imate – ali je izbor vaš. Ako već vodite odnos ka tenziji ili je napumpavate – pa onda se lepo raziđite, ne presirajte I ne uslovljavajte više jedno drugo. Slobodne Škorpije – senke prošlosti su se nadvile nad vama. Nekom kroz konkretnu, bivšu osobu – a nekom kroz sličan tip odnosa ili ljubavnih obrazaca.

Posao

Sa organizacijom ćete imati poteškoća – koliko god vi pravili planove – na dnevnoj bazi će se dešavati promene i distrakcije koje će činiti da morate da pravite zaokrete, snalazite se i rešavate stvari u hodu. Sve ovo će donositi i pojačanu nervozu, pa samim tim – ponekad i varničastu komunikaciju sa saradnicima. Proveravajte informacije koje dobijate, ne prihvatajte ih zdravo za gotovo. Dogovori, kao i obaveze na dnevnoj bazi će funkcionisati – ali uz otežanja i komplikovanja. Finansije – dosta troškova.

Zdravlje

Dosta nervoze, meteoropatske tegobe, oscilacije pritiska.

Nedeljni horoskop za znak strelac

Hrana

Ishrana bi trebala da bude bazirana na mesu – piletini i junetini. Iako bi vam i riba odgovarala, pitanje je koliko ste sada za nju raspoloženi. Od svežeg povrća – blitva, spanać, zelena salata, zelje.

Ljubav

Već neko vreme u vašim emotivnim relacijama postoji ona gorko – slatka komponenta. Dosta toga je dobro, funkcionalno, čak u nekim momentima I izuzetno pozitivno dinamično, ima I lepih dešavanja, radosti I uživanja. Ali, postoji I ona druga strana – u kojoj kao da nešto smeta, opterećuje vas I povremeno donosi teške osećaje. Možda ovo nije vezano za partnera I za odnos sa njim (već se preliva iz vašeg porodičnog I poslovnog sektora) – ali u svakom slučaju utiče povremeno na odnos. Slobodni – varnice sa nekim su tu, slatka peckanja I dešavanja koja vam donose osmeh na lice.

Posao

Poslovni sektor, koji je već neko duže vreme stavka koja vas istovremeno nervira I opterećuje (ali vam ipak donosi I solidne rezultate I nešto više novca u džepu) – neće ni u ovoj nedelji biti miran. Možda ćete vi sami biti malo neorganizovani, ali je moguće da će I drugi donositi distrakcije – čas vas vraćati korak unazad, čas vas pritiskati da ubrzate. Funkcionisaćete po principu “snalazi se kako znaš I umeš” – bitno je da obaveze budu gotove na vreme. Finansije su nešto stabilnije, ali opet uz dosta neplaniranih troškova.

Zdravlje

Nervoza, loše navike, hronična problematika.

Nedeljni horoskop za znak jarac

Hrana

Nešto su vam „slatki“ slatkiši svake vrste. Teško uspevate da odolite pecivima i kolačima, a ni ostalo ne odbijate. Pokušajte da se potrudite da imate uravnoteženu ishranu….ako je to ikako moguće.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom je tokom ove sedmice nešto bliskiji, mekši, topliji – I verovatno je da ćete imati par trenutaka koji će biti prilično bajkoviti I topli. Doduše, biće I onih momenata koji mogu doneti krutost u komunikaciji I razgovore koji su zahtevni I teški – ali njih ćete zajedničkim snagama rešavati. U suštini, sada je više onog dobrog I onog što vas povezuje – pa biste mogli ovaj period da iskoristite I isplanirate neke zajedničke akcije, izlete, putovanjca. Slobodni Jarčevi – misli o prošlosti su sada posebno prisutne. Vaš je izbor da li ćete roniti po njima ili ne. Jer, možete izroniti biser….ali I nepotrebnu tugu.

Posao

Dosta ozbiljna poslovna sedmica je pred vama. Očekuju vas razgovori, sastanci ili dogovori koji zahtevaju vašu punu pažnju, usmerenost na detalje I fokusiranost u svakom trenutku. Očekuju vas I zahtevne poslovne obaveze kojima ćete morati da pristupite odgovorno I savesno. Očekuje vas I privođenje završetku nekih poslovnih projekata koji su vam oduzimali dosta vremena I energije. No, ono što je bitno jeste da vas očekuju I više nego dobri rezultati. I povećanje u finansijskom sektoru (ali I mnogo troškova).

Zdravlje

Hronična zdravstvena problematika, mogućnost prehlada I viroza.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

Hrana

Malo bolja situacija po pitanju navika u ishrani u ovoj sedmici. Uspevaćete povremeno da “podignete ručnu” I ograničite sebe – ali će vam slabost predstavljati obroci I grickanje u večernjim satima.

Ljubav

Ljubavne zgode I nezgode biće prisutne kod slobodnih Vodolija. Definitivno ste u periodu kada postoji mnogo više prilika I za zabavu, druženje – ali I za flertovanje, ljubavisanje. Neke će osobe buditi u vama ono najbolje – onu vašu vrcavost I harizmatičnost, rečitost I zarazan smeh – a neke će buditi u vama potrebu da ih zablokirate I otperjate što pre. Igrajte se I uživajte, a možda se pojavi I neko ko će razlepršati leptiriće u vašem stomaku. Zauzeti će imati neke sjajne momente I dobru energiju (najpre sa vaše strane). Partner povremeno deluje umorno ili potonulo – čupajte ga I ne dajte da tone.

Posao

Budni ste, fokusirani I pod prilivom snažne energije koja vam daje elan I motiv za borbu na svakodnevnoj bazi. Iako poslovni sektor prilično dobro funkcioniše – nečim nećete biti zadovoljni. Možda atmosferom na radnom mestu, možda odnosom nekih kolega/saradnika prema vama, možda povremeno čudnom I zbunjujućom komunikacijom ili informacijama. Šta god da je u pitanju – ovo shvatite kao trenutnu prepreku koja je itekako rešiva. Finansije se jesu popravile, ali već znate napamet – jaki troškovi….

Zdravlje

Moguće stomačne tegobe kao I hronična zdravstvena problematika. Takođe – povrede.

Nedeljni horoskop za znak ribe

Hrana

Ako nastavite ovim tempom da tamanite sve što se od klope nađe pred vama, moraćete da krenete sa kupovinom šire garderobe. Krenite sa pravilnim režimom ishrane na vreme – sada to možete.

Ljubav

Nešto vas opterećuje – da li su to neki vaši strahovi, nedoumice vezani za partnera I za odnos ili se ovo uopšte ne vezuje za voljenu osobu, već za druge životne sektore – to već vi znate. U svakom slučaju – u periodu ste kada je potrebno da iskomunicirate sa partnerom ukoliko postoji neki problem, pa čak I ako su u pitanju komplikovane ili teške teme – jer, jeste rešivo. Neki parovi će u ovom periodu doneti značajne odluke vezane za budućnost odnosa. Jer, jeste dobar trenutak da popričate. Slobodne Ribe – ludo I brzo, to da. Stabilno I ozbiljno, to ne. Mogućnost tajnih veza I “kombinacija” – I to da.

Posao

Trebalo bi da se postavite dosta ozbiljno I odgovorno po pitanjima posla u ovoj sedmici – jer vas očekuju isto tako ozbiljne obaveze I dogovori. Bićete u fokusu kada su poslovna dešavanja u pitanju – jer imate snage, volje I sposobnosti, pa je itekako moguće da neki od vas u ovom periodu naprave ozbiljne pomake napred I uzdignu se stepenik više na lestvici uspeha. Ovo je dosta zahtevan period za vas, sa mnogo prepreka – ali istovremeno period u kojem ćete otvoriti sebi vrata ka pravom uspehu.

Zdravlje

Budite odgovorniji prema sebi. Ne idite do svojih krajnjih granica. Aktiviranje hroničnih tegoba.

Horoskop piše: mojastrolog.rs

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!