Trik sa tostom: Proverite da li vaš sprej za zaštitu kose od toplote “radi”!

termička zaštita kose

U moru beauty saveta, za neke od njih možemo reći da su prazna priča. Ali, kada pričamo o važnosti termičke zaštite za kosu, od izuzetne je važnosti da koristite ovaj tip proizvoda, bez obzira na boju ili tip kose. Verovatno nikada do sada niste mogle da vidite koju razliku pravi sprej za termičku zaštitu kose, tako da verujete naslepo da radi to što obećava. Zato vam u nastavku prenosimo viralan test sa tostom, koji će otkriti da li vaš termički sprej zaista pruža zaštitu od toplote! Evo kako da ga same probate kod kuće!

Poznata američka hair stilistkinja je podelila video, u kojem koristi tost kako bi pokazao svu moć termičkog spreja za zaštitu kose. Jednu polovinu tosta je naprskala sprejem za toplotnu zaštitu kose, a drugu je ostavila bez. Potom, ubacila je tost u toster, da se ispeče nekoliko minuta.

View this post on Instagram

A post shared by SENIOR HAIR STYLIST/Honeyhair (@bethanyhoneyhair)

Rezultat će vas zapanjiti – poprskana strana tosta se gotovo uopšte nije ispekla, dok je nezaštićena strana vidljivo tostirana i tamnija! Najneverovatnije od svega, zadnja strana tosta, koja uopšte nije bila u kontaktu sa sprejem je značajno tamnija.

termička zaštita kose
Instagram/Printscreen

Tako da možemo da zaključimo da sprej za toplotnu zaštitu kose zaista pruža ono što obećava, a to je zaštita kose od visokih temperatura styling aparata (fena, prese, figara).

Povezano: Sprej za zaštitu kose od toplote – kako deluje?

Da li smo vam sada promenili mišljenje kada je reč o termičkoj zaštiti kose? Ako do sada niste izabrale svoj go-to proizvod, klikom na OVAJ link možete pogledati celu našu ponudu proizvoda koji štite kosu od toplote styling aparata i time čuvaju kvalitet i zdravlje vaše kose!

U nastavku pogledajte neke eod naših favorita, kada govorimo o sprejevima za toplotnu zaštitu kose!

Subrina Professional PRIME sprej za zaštitu kose od toplote:

Revlon Professional UniqONE 10 u 1 tretman za kosu:

MoroccanOil Perfect Defense termička zaštita u spreju:

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!