“Soap Nails” je novi “clean” manikir trend za 2024. godinu

soap nails manikir
Instagram/Printscreen

Ako želite novi manikir za sveži početak, onda definitivno ne morate tražiti dalje od ”soap nails” trenda, koji viđamo baš suvda. Dok su manikir trendovi za 2024. maksimalistički, uz popularnost 3D noktiju i paradajz-crvene nijanse, ”soap nails” trend je suptilna alternativa koja će oduševiti ljubiteljke neutralnog manikira.

Šta je to ”soap nails” manikir?

Podižući jednostavni manikir dizajn na viši nivo, “soap nails” manikir efikasno imitira efekat škriputavo čistih noktiju. Znate onaj osećaj svežeg manikira, kada su vam nokti isturpijani, skraćeni, ispolirani, i izlaze iz sapunjave vode posle kupke u kadi. U praktičnom smislu, radi se o “golim” noktima, sa super sjajnim top coat-om, koji noktima daje gotovo ”wet-look” finiš. Ali naravno da ovaj manikir možete prilagoditi nanošenjem “sheer pink” laka ili mlečnih tonova. Ceo manikir izgled možete završiti suptilnim nail artom, ako želite, ali u prigušenoj varijanti.

Kako da same kreirate ”soap nails”?

Pošto je ovaj manikir ekvivalent ”no make-up make-up”u, podloga je najvažnija. Zato temeljno očistite nokte od prethodnog laka, ispolirajte ih do visokog sjaja, uredno uklonite zanoktice i isturpijajte ivice, kako bi bili savršeno simetrični. Kada ste postigli željeni oblik, nanesite prozirni nanos ultra sjajnog laka i top coat-a. Možete birati između prozirnog laka i formule sa pink ili mlečnim tonom. Izbor boje je manje važan, u odnosu na sam ultra svež finiš. Na kraju, kožu ruku ispilingujte pilingom i nanesite hidrirajuću kremu/masku, koja će rukama pružiti najmekši osećaj, u kombinaciji sa ”soap” manikirom!

U nastavku pogledajte inspirativne predloge za ”soap nails” manikir!

Povezano: Manikir trend – “Goli” nokti kao trend za proleće

View this post on Instagram

A post shared by Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

Pročitate još i: 7 trendy manikir predloga za zimu 2023/24.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!