“Aurora” nokti su nova verzija glazed donut manikira za 2024. godinu

aurora nokti
Instagram/Printscreen

Ako bismo mogli izdvjiti jedan trend koji je dominirao Internetom poslednjih par godina, to je definitivno “glazed donut” manikir, ali sa ulaskom u 2024. lini se da će aurora nokti da ukradu tron. Ovaj novi manikir trend uzima deliće onoga što je učinilo glazed manikir hitom – sjaj, slatkoću i ženstvenost, ali dodaje moderni apdejt kako bi stvari bile zanimljive. Radi se o ledenim pink tonovima i belim holografskim detaljima, koji su potopljeni u prozirni gel. Zaista magično!

Šta su “Aurora nokti”?

Ovaj dizajn uključuje šimer i sjaj koji se nalaze u suspenziji providnog gela, koji menja boju kako pomerate nokte, baš poput polarne svetlosti (aurora borealis), ili vode ispod zaleđene površine. Ovaj trend se još može naći pod imenom uru uru nails, a popularan je i u Koreji. Aurora manikir je zapravo svetlucavija, 3D verzija glaziranog maikira, koja daje interesantnu dimenziju vašem outfitu.

View this post on Instagram

A post shared by KKOHT NAILS / 꽃네일 🌸 (@kkoht_nails)

Kako se radi “Aurora nokti”?

“Aurora nokti” na početku izrade lične dosta na glazirani manikir, ali gel i holografska folija se stavljaju preko, kako bi se dobio 3D efekat, a onda se ceo manikir zatvara gustim top coat-om. Ovaj look se dobio naslojavanjem folija u procesu koji ima više koraka. Ali ono što je ključno kod ovog trenda jeste nega noktiju. Linija zanoktica mora biti veoma čista i precizna, kako bi dizajn dobio centralno mesto. Ovaj trend nudi raznolikost, jer u zavisnosti od baze, folije i gela koji se koriste, može se menjati raspoloženje i izgled vašeg manikira. Prozirni gelovi i pink tonovi će vam dati jednostavan, elegantan look, a ljubičasti i plavi tonovi deluju moderno i futuristički, dok su narandžasti i crveni gelovi veoma upečatljivi.

U nastavku pogledajte naše predloge za Aurora nokte koji će vam se dopasti.

Pročitajte još i – Unicorn nokti su svetlucava verzija glazed donut manikira za 2023.

error: Content is protected !!