“Unicorn” manikir je svetlucava verzija “glazed donut” trenda za 2023. godinu

unicorn manikir
Instagram/Printscreen

U ovo vreme prošle godine, Hailey Biber je debitovala “glazed donut” manikir, koji je brzo postao viralan. I tek tako, čitav beauty i nail art svet bio pod uticajem ovog trenda. Za ovu godinu – nokti su i dalje sjajni i glazirani, sa minimalnom hromatskom teksturom. Poslednji nail trend koji ovo prati je “unicorn” manikir, poznatiji još i kao “unicorn chrome”, “auror” manikir, “angel tears” manikir. Radi se o iridescnentim, šimerastim verzijama popularnog “glazed donut” manikira. Beauty zajednica na TikTok-u je poludela za ovim dizajnom, a da li će se i vama toliko dopasti? Nastavite da čitate!

Kakvi su to “unicorn” nokti?

Radi se o iridescentnoj, hrom verziji klasičnih glaziranih noktiju – baš na vreme za sezonu muzičkih festivala. Ovaj hrom finiš je da se zaljubite – kada nokti uhvate svetlost, otkrivaju se sanjivi tonovi duge, poput pink, zelene i ljubičaste. Ovaj tip manikira zaista deluje kao da nije sa ovog sveta. Najbolje od svega je što se može postići i kod kuće. Samo pronađite ovu iridescentnu, neobičnu nijansu laka za nokte.

Najbolje od svega je što je “unicorn” manikir zaista postao popularan, a hashtag #unicornnails ima preko 12 miliona pregleda na TikTok-u.

Povezano: “Naked Glitter” je suptilna šljokičata verzija noktiju za proleće 2023.

View this post on Instagram

A post shared by Ade 🦖 (@sunbeamnails)

DIY manikir kod kuće

Pronađite hromatik lakove ili svetlucave “press-on” samolepljive nokte (koji su jako popularni ove godine), ukoliko želite da uštedite, i manikir uradite same. Naravno, vaš nail tehničar će sigurno umeti da rekreirai ovaj manikir trend. U nastavku donosimo par inspiracija za vaš sledeći “unicorn” manikir!

@tigranouhi Aurora/unicorn nails 💅 Products used: @GELCARE® hibiscus latte @Whats Up Nails aurora pigment powder (gifted). @beetlesgelpolishlive top coat. #nailinspo #nailart #unicornnails ♬ original sound – luhvrlyrics
@candyyhernandez sooo many compliments #unicornchrome #angeltearnails #chromenails #glazeddonutnails #unicornchromepowder #unicornchromenails #2023nailinspo #2023nails #uñas ♬ original sound – 𝘰𝘶𝘳 𝘱𝘭𝘢𝘺𝘭𝘪𝘴𝘵

Pročitajte još i: Manikir trend za proleće 2023: Sve nijanse zelene boje

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!