Trend Alert: “Naked Glitter” manikir je suptilna verzija šljokičastih noktiju za proleće 2023.

naked glitter nails
Instagram/Printscreen

Još otkad je Marylin Monroe izašla na scenu od prozirnoj haljini pokrivenoj svetlucavim kristalima, 1961. godine, ova “naked” haljina je pokupila sve simpatije i nikada nije izašla iz mode. Posle nje, mnoge ličnosti su ponele ovu haljinu: Beyonce, Britney Spears, Kim Kardashian, Jlo itd. Iako ne možete pozajmiti ovu haljinu, poput Kim, možete kreirati sličan manikir, sa jednim od najvećih aktuelnih trendova: naked glitter nails! U nastavku vam donosimo sve o ovom trendu.

“Naked Glitter” trend

“Naked Glitter” nokti su baš ono što im samo ime govori: neutralna baza koja je u boji vaše kože, pojačana sa gliterom ili šimerom, koji deluje kao da je suspendovan u vazduhu. Ovde ne pričamo o krupnom gliteru, već o sitnim, nežnim, suptilnim šljokicama. Ovaj manikir se može nositi baš svuda, bilo kada, što ga čini veoma prilagodljivim izborom za vaš sledeći manikir. Dovoljno je elegantan za odlazak na venčanje, a dovoljno suptilan za sastanak ponedeljkom u ofisu.

Povezano: Manikir trend za proleće 2023 – zeleni nokti

View this post on Instagram

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Ono što je najbolje kod ovog trenda je što ne zahteva nužno salonsku posetu – veoma je jednostavan za DIY rekreiranje. “Naked Glitter” trend je zapravo još jedna varijacija “Glazed Donut” manikira. Ovo je opcija laka za održavanje, posebno ako ne volite da često lakirate nokte, jer će krzanje laka biti gotovo nevidljivo. Takođe je savršen izbor za sve nas koji nemamo super-mirnu ruku i veštine preciznog lakiranja. Ovaj stil manikir oprašta sve greške, pošto je boja veoma suptilna i prozirna.

Kako da dobijete “naked glitter nails”?

Ako ste krenuli u salon po šimerasti manikir, savetujemo da vašoj tehničarki pokažete slikete željenog manikira. Ako imate mnogo opcija da birate, odaberite nude bazni lak, koji je najsličniji boji vaše kože. Zatražite joj top coat sa sitnim mikrogliterom, koji ne privlači puno pažnje. Ne želite krupne, kockaste, upadljive šljokice.

Ako radite ovaj manikir same – trebaće vam lak u boji vaše kože, za taj efekat izduženih prstiju, poput lutke, plus top coat sa super-finim gliterom! To je to!

Da li ćete probati “naked glitter” manikir?

Pročitajte još i: “Fairy Nails” – novi manikir trend za proleće 2023.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!