Manikir trend za proleće 2023: Sve nijanse zelene boje

zeleni lak
Instagram/Printscreen

Ako ste iscrpeli sve bordo manikir tonove ove zime, a ipak je malo prerano za pastel – potpuno vas razumemo! Tu su TikTok trendovi koji će vas inspirisati, a sudeći prema njima, zeleni lak je savršena boja za ove prelazne mesece! Manikir tehničari to takođe potvrđuju – tamno zeleni lakovi su među najtražnijim u salonima. Veoma su upečatljivi, a privlače sve poglede!

Zašto baš zelena boja?

Iako je malo drugačija od klasičnih manikir boja, zelena ima mnogo prednosti. Pošto je boja koja se nalazi u prirodi, povezuje se sa mirom, rastom i zdravljem, a naučno je dokazano da poboljšava naše blagostanje. Nema boljeg načina da sebi podignete raspoloženje, nego zelenim manikirom.

Na TikTok-u, korisnici eksperimentišu sa raznim tonovima zelene boje: od smaragdno zelene, pa do gliter akcenata, preko mermernih i hrom efekata. Bilo da se odlučite za upečatljivu tamnu zelenu boju ili suptilnu nijansu limete, znajte da je lepota zelenih tonova neprevaziđena.

View this post on Instagram

A post shared by TETIANA SAMCHUK | Nail artist | Рожище (@nail_tetiana_samchuk)

Zelena i za leto

Kada sunčano vreme konačno stigne, manikir tehničari preporučuju da probate jarke i vibrantne tonove (zamislite Bottega zelenu i pistać zelenu), kako biste dobili “pop of color” u outfitu. Ukoliko želite da samo koketirate sa ovom nijansom, probajte frenč manikir ili minimalistički nail art sa zelenim tonovima.

Povezano: “Fairy Nails” je novi manikir trend za ljubiteljke šljokica

Paleta tonova

Postoji savršena zelena za sve ukuse, oblike i dužine nokta, kao i tonove kože – sve što je potrebno jeste da nađete onu koja najviše odgovara vama.

U nastavku donosimo inspirativne manikir look-ove:

Pročitajte još i: 5 trikova koje morate znati pre nego što nanesete tamni lak na nokte

error: Content is protected !!