„Smoking“ manikir – Jednostavan crno-beli nail art

By  |  0 Comments

Ukoliko vam je potrebna savršena ideja za savršen manikir, koji ćete pritom moći sami da uradite, onda je ideja za „smoking“ manikir prava za vas. Ovaj manikir, moći ćete da uradite vrlo jednostavno i brzo, u svega nekoliko koraka. U nastavku teksta, saznajte i kako.

foto: YouTube/printsceen

Šta vam je potrebno da bi ste uradili „smoking“ manikir?

Da bi ste uradili „smoking“ manikir, potrebno vam je:

Lak za nokte u beloj boji,
– Lak za nokte u crnoj boji,
– Bezbojni lak za nokte,

– Čačkalica.

Nokte najpre nalakirajte belim lakom i osušite ih. Zatim, čačkalicu umočite u crni lak i njenim vrhom iscrtajte slovo V na noktu. Pritom, položaj slova V treba da je takav da je njegovo „dno“ tačno na sredini kraja nokta, a da se „kraci“ završavaju sa strane uz same ivice nokatne ploče. Kada ste to uradili, čačkalicom i pažljivo crnim lakom popunite spoljašnjost slova V. Na kraju, takođe čačkalicom i pažljivo crnim lakom na površini nokta koji je nalakiran belim lakom, nacrtajte tri dugmeta i leptir mašnu.

Pogledajte video koji će vam vizuelno prikazati kako da uradite ovaj manikir predlog:

Na ovaj način, u zavisnosti od sopstvene želje i trenutne inspiracije, možete ulepšati sve nokte, a možete ulepšati i samo jedan nokat. Takođe, naš predlog je i to da umesto dugmića i leptir mašne, na nekom noktu možete oslikati i kravatu.
Ideja je tako jednostavna i lako izvoljiva, a dovoljna je da učini da vaši nokti zablistaju i očaraju sve u vašoj okolini. Proverite da li smo u pravu.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!