Kako da u par koraka iscrtate i potamnite obrve

Veliki broj devojaka, ima problem sa tim što se boja njihovih obrva, savršeno ne uklapa uz njihov ten, boju kose ili ostatak make up-a. Ukoliko i vi imate ovakav problem, mi ćemo vam pomoći da ga rešite. Podelićemo sa vama način kako da pravilno i lako obrve učinite tamnijim.

Kako da potamnite obrve?

Da bi ste obrve uspešno učinili tamnijim, potrebna vam je:

senke-za-obrve

Kada ste obezbedili sve što vam je potrebno, uradite sledeće:

Vrh četkice okvasite vodom i iscedite ga, a zatim umočite u senku. Kada ste to uradili, prvi sloj, odnosno višak senke, nanesite na nadlanicu, kako bi ste ga skinuli sa četkice. Nakon toga, vrhom četkice pređite celom dužinom obrva i to kroz sredinu obrva.

Na kraju, uzmite štapić za uši i jednom njegovom stranom obrišite višak senke sa jedne obrve, a drugom stranom obrišite višak senke sa druge obrve. Rezultatom ćete biti više nego zadovoljni. Boja vašim obrva će biti baš onakva kakvu ste želeli.

Ono što je osnovna pozitivna strana ovog načina potamnjivanja obrva je to što obrve neće izgledati veštački, već apsolutno prirodno. Njihova boja, izgledaće kao prirodna. Jedino što je važno, jeste da prilikom prelaženja četkicom preko obrva, budete precizni i da ne pređete njihovu liniju.

Ako više volite OLOVKE ZA OBRVE:

Selection_039

 

Selection_040

 

Ostale makeup proizvode iz naše ponude možete pogledati na LEPOTICA WEBSHOPU.

 

error: Content is protected !!