Nedeljni horoskop – Od 15. do 21. juna 2015.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 15. do 21.06.2015. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Ovan nedeljni horoskop

Sami ćete primetiti da vas tokom ove sedmice jako privlači ljuta hrana. Organizam uvek traži ono što mu je neophodno, a ovo sada vama jeste potrebno da biste se energetski obnavljali. Ubacite više luka u svoju ishranu, ljutih papričica a naročito čilija. Ovaj začin se toliko dobro kombinuje i sa čokoladom. Probajte, oduševićete se!

Ljubav

Mlad Mesec u Blizancima vam savršeno odgovara za pokretanje neke nove priče, pogotovo što će Mars, vladar vašeg znaka, biti u konjukciji sa Suncem i Mesecom. Za slobodne savet da se malo osvrnu oko sebe, jer ovo je polje vaše okoline, komšiluka. Ne sedite kući i budite u pokretu jer možete „natrčati“ na osobu vašeg života! I za parove je ova nedelja podsticajna, moći ćete da razgovarate sa partnerom na potpuno drugačiji način nego do sada. Biće lako razrešiti probleme i dogovoriti se. Još ako odete zajedno na neki kraći put – provešćete se odlično!

Posao

Ova sedmica prvenstveno daje odlične prilike onima koji su nezaposleni ili onima koji žele da svoj budžet dopune zaradom od nekog dodatnog ili honorarnog posla. Uspevate da završite sve obaveze i pored toga što nemate podršku od kolega. Pojedinima mogućnost kraćeg poslovnog putovanja i dobra dnevnica. Prijateljska usluga od nekog vam može pomoći pri dobijanju posla ili projekta koji vas interesuje.

Novac

Odmah početak nedelje može doneti neki priliv u vaš novčanik. Generalno – očekujte više isplata tokom ovog perioda, ali su sitnije sume u pitanju. Troškovi oko popravke ili kupovine kućnih aparata…

Zdravlje

Moguće glavobolje ili problemi sa variranjem pritiska. Sve je ipak prolaznog tipa.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za JUN 2015.

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!