Mesečni horoskop za jun 2015.

By  |  1 Comment

Tokom ovog meseca imamo više značajnih planetarnih prelaza koji će doneti drugačiji tip energije nego što je to bilo u maju. Jun započinjemo sa Mesecom u znaku Škorpije, prirodnom polju kriza, promena, turbulencije, ali i karmičkih ljubavi, strasti. Na svom prelasku u znak Strelca „sudariće“ se sa retrogradnim Saturnom, nosiocem težine, blokada, ograničenja i karmičkih dugova i odmah posle toga postati Pun Mesec. Strelac je znak oslobođenja, pa je simbolika očigledna – neke karmičke priče (emotivne ili životne situacije) u procesu su završetka.

Pun Mesec donosi baš to – vrhunac dešavanja i posle toga opadanje i nestajanje…..Vreme je da se neke stvari ostave za sobom i period pred nama nagoveštava poslednju fazu vraćanja dugova. Krug je pri završetku. To potvrđuje i ponovni ulazak Saturna u znak Škorpije 15.-og juna. U svom retrogradnom kretanju u ovom znaku pred nama je još jedna, poslednja šansa da sa nekim stvarima završimo zauvek, da se naučimo odgovornosti prvenstveno prema sebi i prema onome što nam je važno. Ova prilika će biti otvorena i aktuelna do polovine septembra kada Saturn napušta Škorpiju.

U međuvremenu će Venera preći u znak Lava 7.-og juna hitajući ka konjukciji sa Jupiterom koja će postati aktuelna pred kraj ovog meseca i obeležiti ceo idući. Aspekt velike sreće, velikih ljubavnih dešavanja, velikih pozitivnih pomaka na polju novca, još jedna naznaka da posle kiše uvek dolazi Sunce….dugo je ova kiša trajala, tako da ne sumnjam da ste nestrpljivi, baš kao i ja….no, samo još malo!

I Merkur kreće direktnim hodom 11.-og juna u znaku Blizanaca… vratili smo neke dugove, ponovo smo pokrenuli neke priče, borili smo se sa problemima u komunikaciji, u saobraćaju, sa tehničkim sredstvima – vreme je da stvari počnu da se vraćaju na svoje mesto…

Od polovine juna postaje aktuelan i trigon Urana iz znaka Ovna i Jupitera iz znaka Lava – neočekivani preokreti, neočekivane povoljne okolnosti koje menjaju situaciju….aspekt iznenadnih promena na bolje….nije loše, jel da?

Pun Mesec u znaku Blizanaca 18.-og, u znaku koji vlada mislima, pokretom, komunikacijom, doneće nove početke na jedan lakši i lepršaviji način. Sve je spremno, jedna velika pozornica je otvorena za nova dešavanja, ostaje samo još da se glumci pripreme – i krećemo…

U periodu od 21.-og do 25.-og Sunce i Mars prelaze u znak Raka, bacajući akcenat na sve porodične relacije, od ovog perioda očekujte porast veridbi, venčanja, prinova, bitnih dogovora i poslovnih saradnji….lepo sam rekla da je sve spremno za jedan veliki preokret….

I poslednjeg dana juna imamo veliki vatreni trigon – Venera i Jupiter su u konjukciji u znaku Lava, u trigonu sa Uranom iz znaka Ovna i Mesecom iz znaka Strelca. Ogroman porast energije, dobre sreće, pozitivnosti i optimizma na svim poljima…

I da za kraj rezimiramo… sada je već jasno da će do nekih velikih preokreta u dešavanjima doći. No, ono što je sigurno je da će i ovaj preokret biti pod budnim okom Saturna, planete vremena i karme, koji će na sve priče dati svoj završni pečat. Iako Saturna doživljavamo kao planetu koja samo kažnjava, to ni malo nema veze sa istinom. Ono što se traži je uvek odgovornost, a ukoliko ta odgovornost postoji, postoje i zasluženi Saturnovi darovi….Pozitivne promene ćemo osetiti svi, to stoji – ali, ukoliko ste radili u skladu sa Saturnovim učenjima i lekcijama, ta nagrada će biti neuporedivo veća.

Oni koji se još uvek nisu oslobodili nekih karmičkih okova, ili ni ne pokušavaju da urade nešto za sebe dobiće jedan maleni podstrek i ništa više od toga….Prema tome, poenta je jasna – sve ono otrovno (Škorpija) za šta već odavno znate da vam smeta i koči vas – morate odbaciti da biste mogli lakše da nastavite dalje. U nekim životnim segmentima morate se organizovati, morate početi da se ponašate odgovorno, i za to ćete biti nagrađeni. U svakom slučaju, uživajte u ovom divnom, obećavajućem mesecu i ne bojte se promena!

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

1 Comment

  1. Pingback: Nedeljni horoskop - Od 01. do 07. juna 2015. | Lepotica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!