Devica – Mesečni horoskop za jun 2015.

Ljubav:

Pun Mesec u polju doma, stabilnosti, porodičnog okruženja u prvim danima juna, Devicama daje potrebu da srede svoj status i usaglase se sa bračnim partnerom. Ovo je sada zaista teško izvesti, jer mi se čini da ste neke prilike propustili, a osim toga i vi i druga strana ste prilično utvrđeni u svojim mišljenjima i ponašanjima i dosta je problematično naći kompromisno rešenje i srediti situaciju. Do poslednje nedelje juna teškoće, ali tada imate pred sobom prostor da se zajednički organizujete.

Ni vas neće mimoići pozitivan uticaj konjukcije Jupitera i Venere, jer ćete i bračni partner i vi tada staviti ipak ljubav i zajedništvo na prvo mesto. Generalno, Device imaju prilično nejasnu i mutnu ljubavnu situaciju tokom juna…Venera će preći u vaše polje tajni, što pogoduje onima koji se zanimaju za neobavezne ili skrivene odnose, ali vam u isto vreme daje nesposobnost da se emotivno otvorite prema osobi koja vas interesuje, pa će čak i emotivne veze u jednom delu juna funkcionisati vrlo klackavo.

Obzirom da je i vladar vašeg znaka, Merkur, u retrogradnom kretanju do 11.-og juna, moguće je da ćete potencirati vraćanje na neke već prežvakane teme i „nabijati“ partneru na nos greške iz prošlosti. Dobar period za nova poznanstva kreće od 21.-og, a od 25.-og će vaša inicijativa biti mnogo jača.

Posao:

Tokom celog meseca, Merkur, vladar vašeg znaka, biće u polju karijere, pozicije, nadređenih, javnosti, a do 11.-og će ići retrogradnim hodom, tražeći od vas da se dobro fokusirate na ovo polje. Naime, neki prošli potezi dolaze na preispitivanje, jeste da ćete se povremeno osećati kao da ne možete da pohvatate konce dešavanja, ali će sve ovo imati i jednu dosta pozitivnu stranu, koju ćete primetiti tek kasnije.

Naime, 16.-og juna Mlad Mesec je baš u vašem polju karijere i njegov uticaj otvara vam priču o napredovanju koju toliko priželjkujete. U tom periodu se i Saturn vraća retrogradno u vaše polje komunikacije, razmišljanja, kretanja, a Venera, koja je vaš vladar posla i novca, ali i polja ekspanzije, planova, inostranstva, ide ka Jupiteru u znaku Lava.

Pred Devicama će se pokrenuti neki značajni poslovni poduhvati, projekti, otvoriti neka vrata koja su do sada bila zatvorena, i ovo je šanska koju morate iskoristiti. Na sve ovo – da zašećerimo – novčani prilivi u drugom delu juna su dosta poboljšani, taman onoliko da rešite dugovanja kojima ste opterećeni. Možda nekim Devicama malo rizikovanja donese i neki ekstra profit… ali, ne preterujte…

Zdravlje:

Tačno je da vas nazivaju hipohondrima, ali ipak vi ovog meseca obratite pažnju na signale koje vam telo šalje i nemojte biti sam svoj lekar. Stres može pojedinima doneti probleme sa kožom, a reagovaćete i na ujede insekata i izloženost suncu mnogo jače nego uobičajeno. Sklonost alergijama.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

 

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!