Strelac – Mesečni horoskop za jun 2015.

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju ličnosti a polovinom juna Mlad Mesec u polju ozbiljnih partnerstava, braka. Strelčevi imaju pred sobom jednu vanrednu priliku da srede emotivne odnose koji su im bitni, no svakako je da to neće ići baš laganim tempom. Naime, vladar polja ozbiljnih partnerstava, Merkur, već neko vreme je u retrogradnom hodu, baš u partnerovom polju, a tu se nalaze i Sunce i Mars, pa je uspostaviti normalnu komunikaciju u braku ili jakim vezama maltene postalo svakodnevna nemoguća misija.

Ni vi doduše ovde niste potpuno nevini, jer sa vladarom Jupiterom u znaku Lava suviše obraćate pažnju samo na svoje interese, a partnera po nekim pitanjima zanemarujete. Do polovine meseca će u bitnim vezama biti povuci – potegni situacija, no onda nastupa smirenija faza, koju ćete , očito umeti da iskoristite. S druge strane – slobodni su maltene ceo jun favorizovani što se ljubavnih prilika tiče. Možda ćete povremeno imati problem oko dogovora ili komunikacije sa osobom koja vam se dopada, ali obzirom na to da Venera već od 6-og juna lagano ide ka Jupiteru, vladaru vašeg znaka, ljubav vas neće mimoići.

Poslednja nedelja meseca je savršena, da savršenija ne može biti. Sve stvari su nekako legle na svoje mesto, u emotivnim odnosima strasti i napetosti su već zaboravljene, a slobodni (ako to već nisu uradili do sada) uplovljavaju u jednu fenomenalnu ljubavnu priču.

Posao:

Sve dok Merkur ne krene direktno (vlada vašim poslovnim partnerstvima i poljem karijere, nadređenih) polovinom ovog meseca, imaćete problem u poslovnoj tematici. Da se razumemo, ovo neće biti toliko traumatično koliko je to bilo u prethodnom periodu, ali savet Strelčevima da budu oprezni i da nekim nepromišljenim postupcima i odlukama ne pokvare prilike koje će se jako brzo postaviti pred njih.

U prvom delu meseca ne pokrećite nove poslove, već prolongirajte za drugi deo juna! Sem ove „začkoljice“ generalno su pozicije za posao više nego sjajne, jer će vaša inicijativa i rad biti primećeni i podržani i od kolega i od strane nadređenih osoba. Ovo će baš postati evidentno u poslednjim danima meseca.

Saradnje će vam ići od ruke, kao i sklapanje novih kontakata ugovora, pa je savet onima koji tek traže posao da ne budu lenji u drugom delu juna – imaju vanredne prilike za dobijanje posla. Odgovaraju vam poslovi sa strancima, sa državnim organima, sa vizionarima koji su spremni da ulože novac u vaše ideje.

Zdravlje:

Ako želite da nastavite da funkcionišete kao i do sada – moraćete da više obratite pažnju na rekreaciju, neku vrstu treninga ili makar opuštanje u prirodi. Bićete skloni da jedete „kao lopatom“ tokom juna – pa izvolite, prošetajte i rešite se tih kalorija. Generalno – zdravlje dosta dobro.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

 

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!