Škorpija – Mesečni horoskop za jun 2015.

Ljubav:

Vladar vašeg znaka, Mars, je sve do pred kraj meseca u znaku Blizanaca, pa ćete u bračnim i emotivnim odnosima nastupati nešto agresivnije, energičnije i težiti tome da situaciju dovedete pod svoju kontrolu. Moguće je da partner neće baš svaki put umeti da se snađe sa vašim promenama raspoloženja. Retrogradni Merkur u polju strasti, seksa davaće jednu dodatnu notu uzbudljivim dešavanjima na ovom polju, ali će vam u goste dovesti i naravno – nekoga iz prošlosti….pa zar ste mogli da prođete bez toga, obzirom da se polovinom meseca i Saturn vraća u vaš znak? Očigledno – ne.

Venera prelazi u znak Lava i vaše polje karijere, pozicije već u prvoj nedelji juna, a obzirom na to da se tu već nalazi vladar vašeg polja ljubavi – Jupiter – imamo sliku emotivnih početaka kroz poslovne odnose. Međutim, ova ista Venera je i vladar vašeg polja tajni, pa je sigurno da ćete neke ljubavne odnose pokušavati da sakrijete od okoline. Obzirom da se pred kraj meseca dešava spajanje Jupitera i Venere, a da je znak Lava u isto vreme i vaše polje javnosti – neke tajne više neće biti tajne.

No, zašto bi i krili ekstatičnu radost i ogromnu količinu osećanja u tom trenutku, kada je tada i vladar vašeg znaka u mekom, emotivnom znaku Raka? Pošto je Mlad Mesec polovinom juna u vašem polju strasti – očigledno je da će Škorpije imati dobar provod u ovom periodu…

Posao:

U vašem polju posla i novca se dešava Pun Mesec odmah početkom juna, a 16.-og imamo pojavu Mladog Meseca u polju zaduženom za dobiti od drugih ljudi, od ugovora, od poslovnih saradnji. Poslovna tematika će biti dosta aktuelna, ali će još aktuelniji biti – novac. Već duže vreme Škorpije imaju dosta solidne zarade, ali u isto vreme i problem sa vraćanjem dugova, iz kojih nekako ne uspevate u potpunosti da isplivate.

Očigledno je da će jun drastično promeniti neke stvari, jer baš vama pogoduju u finansijskom smislu maltene svi aspekti tokom ovog perioda. Ono što ne uspete da završite sada, pod budnim okom Saturna (koji polovinom meseca ulazi ponovo u vaš znak) ćete rešavati u narednom periodu, ali sada otvarate priču većih zarada i boljih poslovnih mogućnosti. Prvi deo meseca ćete još uvek osećati dozu napetosti i nesigurnosti, ali već kasnije promene u vašu korist nastupaju.

U poslednjoj nedelji juna osetićete blagi pad energije, ali tada će vas „dići“ druge stvari – zasluženo unapređenje ili veći priliv novca je na dnevnom redu.

Zdravlje:

Od stresa ne možete pobeći, to ste već shvatili… ulazak Saturna u vaš znak može ponovo pokrenuti hronične probleme. Generalno – glavobolje, manjak energije, problemi sa srcem.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!