Ribe – Mesečni horoskop za jun 2015.

Ljubav:

Onima koji su u braku nikako ne pogoduje tranzit retrogradnog Merkura kroz polje doma i porodice jer može intenzivno na ovom polju donositi konfliktne situacije. Čak i kada pređe u direktno kretanje, biće u napetom aspektu sa Neptunom iz vašeg znaka, pa su u bračnim odnosima mogući sukobi, nejasna ponašanja, konfuzija, nepromišljene i ishitrene odluke zasnovane na trenutnom maglovitom raspoloženju. Ovog uticaja ćete početi da se oslobađate tek u drugom delu meseca.

Do tada – vodite računa. U tom periodu se dešava Mlad Mesec baš u ovom polju, pa je moguće uspostaviti sklad i vratiti poljuljane odnose u normalu. Budite strpljiviji. Venera je u vašem polju ljubavi samo u prvim danima meseca, a onda prelazi u polje svakodnevice i poslovnih obaveza, što će pojedinim Ribama doneti ljubavne kontakte kroz posao i kraća putovanja. No, moguće je da sve ovo ostane samo na nivou prolaznosti i neobaveznosti.

Neki od ovih odnosa imaju šansu da se pretvore u nešto ozbiljnije, ali će o tome odlučiti tek period pred kraj ovog meseca kada odvajate bitno od nebitnog u ljubavi. Stabilnost nekih Riba može biti poljuljana tokom juna i vraćanjem komunikacije sa bivšim emotivnim partnerom. Još jedan karmički krug koji pojedinci moraju proći pre konačnog oslobođenja…

Posao:

Ribe koje žele da se bave porodičnim ili privatnim biznisom, neka sačekaju drugi deo meseca i pogodne okolnosti koje će im ići na ruku. Mlad Mesec u ovom polju otvoriće prilike zainteresovanima i usmeriti ih na pravac kojim su odavno trebali da krenu. Generalno, vladar vašeg znaka, Jupiter, nalazi se u polju svakodnevnih poslovnih obaveza, odgovornosti u dosta jakoj poziciji, ali neke pokrete nećete moći na pravi način da ostvarite pre direktnog kretanja Merkura sredinom juna. Ova planeta, koja vlada poljem poslovnih partnerstava kočiće dogovore i vraćati vas u nekim stvarima na početak.

No, drugi deo meseca je za vas izuzetno podsticajan, jer planeta koja vlada novcem drugih, ali i saradnjama – Venera, hita ka spajanju sa vašim vladarom, Jupiterom. Bolje novčane prilike, ali i dobri kontakti koji vam donose napredak. I od strane retrogradnog Saturna ćete doživeti olakšanje, jer će iz vašeg polja karijere, nadređenih, preći u znak Škorpije i polje planova. Neke stvari vezane za vašu ekspanziju, napredovanje ponovo dolaze na dnevni red. Tenzije sa autoritetima će popustiti.

Zdravlje:

Stres i pritisak mogu, kod nekih Riba, uzeti svoj danak. Srce i kičmeni stub su vam dosta opterećeni. Iako sebe uvek stavljate na poslednje mesto, sada se morate okrenuti očuvanju svog zdravlja. Zaista postaje neophodno da se više odmarate.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!