Lav – Mesečni horoskop za jun 2015.

Ljubav

Za Lavove je jun ispunjen promenama. Ovaj put, nadamo se na bolje – jer, iako je benefik Jupiter u vašem znaku još od prošlog leta, čini vam se da se i niste baš nešto ovajdili od njegovog uticaja…Ovaj period kao prvo započinjete sa Punim Mesecom u polju ljubavi koji baca jedan veliki akcenat na ovo životno polje i govori o drastičnim preokretima koji će početi da se dešavaju.

U prvoj nedelji juna i Venera ulazi u vaš znak, aktivirana od strane retrogradnog Saturna konačno Lavovima otvara one priče na koje su čekali i kroz koje su patili toliko dugo. U ovom trenutku pričamo i o prošlim emotivnim vezama, ali i o novim ljubavima koje će se pojaviti. Rešavanja karmičkih priča, sudbinski susreti, ljubavi od kojih zastaje dah – a u centru svega – baš vi, na životnoj pozornici u glavnoj ulozi, kao i uvek….Od polovine juna, Saturn, vladar vaših ozbiljnih partnerstava, bračnih veza – ulazi u polje doma i porodice.

Onima koji su već u braku nagoveštava da je vreme da vi i partner zasučete rukave i počnete da sređujete svoj odnos, čistite ga od onoga što ne valja, da biste i dalje mogli ostati zajedno. No, onima koji su u dužim vezama ova pozicija odgovara savršeno – vi i voljena osoba ste dovoljno spremni, dovoljno zreli, dovoljno prošli kroz kojekakve problematične situacije da sada zaista smatrate da pripadate jedno drugom zauvek. Prosto rečeno, dragi Lavovi – vreme vam je da se udajete i ženite… Srećno!

Posao:

Vladar polja posla će do 11.-og juna ići retrogradno, ali će ipak celog meseca boraviti u vašem polju veza, podrške, ostvarenja želja, tako da sam sigurna da ćete sa problemima koji se budu javljali ipak izlaziti na kraj. Polovina meseca donosi nesigurnost oko nekih plaćanja, kredita – ali ovo je kratkotrajno i može se regulisati, pogotovo što se vidi da su i srećne okolnosti na vašoj strani.

Pogoduje vam poslovno ulazak Venere u vaš znak (novac) pogotovo što vlada vašim poljem karijere, pozicija, nadređenih, ali i načinom na koji komunicirate, izražavate se, sklapate poznanstva i dogovore. Honorarcima drugi deo meseca izuzetno plodan, nezaposleni neka se tada pokrenu – velika verovatnoća dobijanja radnog mesta. Generalno od tada Lavovima stoji podrška drugih ljudi za njihove ciljeve, koju će oni itekako umeti da iskoriste.

Otvaranje poslova sa inostranstvom, sa državnim i javnim institucijama. Veliki novčani preokret na bolje u poslednjoj nedelji meseca… ipak taj Jupiter ume da obraduje, zar ne?

Zdravlje:

Kombinacija Jupiter – Venera je prilično zaštitnička prema vašem znaku tokom juna. Ipak, zbog sklonosti ka konzumiranju veće količine hrane, naročito slatkiša – oprez sa šećerom, kao i sa krvnim sudovima.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!