Vaga – Mesečni horoskop za jun 2015.

Ljubav:

Mesec započinjete sa retrogradnim Merkurom u aspektu sa Severnim i Južnim Mesečevim čvorom, koji se nalaze u vašem polju ličnosti i polju ozbiljnih partnerstava, braka. Pošto Merkur, između ostalog, vlada planovima, namerama, ali i sumnjama i preispitivanjima kod vas, očigledno je da će vam u prvih desetak dana ovog meseca biti teško da na pravi način komunicirate sa bračnim partnerom, ili ćete morati da se bavite stvarima koje ste želeli da preskočite.

Prelazak vašeg vladara, Venere, u znak Lava, odgovara vam u potpunosti, pogotovo slobodnima, jer je ovo vaše polje prijatelja, druženja – na slavlju, proslavi, većem okupljanju možete upoznati osobu sa kojom ćete poželeti da ostanete. Sve u ovom periodu što se vrti oko ljubavi mora biti pomalo „prenaduvano“, i dešavati se mnogo bržim tempom, pa nije ni čudo što će mnogi pripadnici ovog znaka poželeti da ozvaniče svoju vezu ili da iz jako kratkotrajnog odnosa ulete odmah u zajednički život, brak.

Koliko je ovo dobro, to će vreme tek pokazati, ali ne može se osporiti da Vagama idu neki zaista sudbinski momenti po pitanju ljubavi. Ni vas neće zaobići neke prošle priče, ali čini mi se da ćete lakše uspevati da se izborite sa bivšim emocijama. 25.-i jun je idealan dan za poznanstvo preko poslovnih okolnosti koje vam može promeniti život.

Posao:

Pun Mesec i Mlad Mesec se ovog juna kod vas dešavaju na osi 3/9 – i najviše će se odraziti na kratkoročne i dugoročne planove. Jako će biti aktivirano i vaše polje drugih prostora, inostranstva, pa će neke Vage u ovom periodu uspeti da ostvare vredne saradnje isplative na duži rok. Možda ćete u prvoj polovini meseca imati problem da ostvarite neke komunikacije na pravi način i ostvarenja će vam izmicati iz ruku u poslednjem trenutku, ali ne odustajte.

Vaš vladar Venera će biti u znaku Lava, vašem polju protekcija, veza, prijatelja, grupnih organizacija, velikih koncerna, polju „dobre sreće“ pa je u ovom periodu neophodno da igrate na veliko. Nemojte se zadovoljavati trenutnim pozicijama, poslovima, jer zaista možete mnogo promeniti na bolje. Poslednja nedelja juna je naročito pogodna i sve će se nameštati u vašu korist – prilike se mogu ukazati preko noći i sada oklevanja nema – ono što priželjkujete nudi vam se na dlanu, ne čekajte – već zgrabite!

Zdravlje:

Tokom juna vaš vladar Venera pravi dobar aspekt sa Hironom (bolna tačka) u vašem polju bolesti i odgovornosti prema zdravlju. Možete naći uzrok tegoba koje vas izvesno vreme muče i prionuti na pravo lečenje. Uran i Pluton u opoziciji i kvadratu sa vašim znakom donose vam konstantan stres.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!