Osušite lak na svojim noktima za 1 minut!

Sigurno vam se bar ponekad dogodi da vam proces sušenja nalakiranih noktiju, izgleda preterano dugo, posebno onda kada negde žurite i kada ne raspolažete sa dovoljno vremena. U takvim situacijama, od velike koristi bila bi vam mogućnost da proces sušenja laka za nokte ubrzate. Ako je tako, ne brinite jer ćete od sada to moći da učinite i to svaki put kada poželite.

Kako da brzo osušite nokte za nokte?

Da bi ste brzo osušili lak na noktima, potrebno vam je:

– Jedna plića i šira posudica,
– Malo vode,
– Nekoliko kocki leda.

Postupak ubrzanog sušenja laka treba da izgleda ovako:

  • Pre nego što počnete da lakirate nokte, u pripremljenu posudu sipajte hladnu vodu i nekoliko kocki leda.
  • Zatim, nalakirajte nokte i kada završite sa lakiranjem, prste umočite u posudu sa vodom i ledom.
  • Zadržite prste u posudi oko minut do najviše 2 minuta i izvucite ih iz vode. Videćete, lak će biti savršeno osušen, a vaši nokti predivni, baš onakvi kakve ste želeli.
[adsense_inserter id=”12825″]

Činjenica da li će za sušenje laka za noke na ovaj način biti potreban samo 1 minut ili najviše 2 minuta, zavisi od proizvodne marke i vrste laka koji upotrebite, kao i od debljine sloja u kojem ste namazali lak.

U svakom slučaju, sušenje će trajati bar duplo, pa često i troduplo kraće nego da ste nokte sušili na uobičajen način. Zato, kada jednom isprobate ovaj metod sušenja laka, više nećete odustati od njega.

Posle sušenja laka za nokte na ovaj način, biće potrebno samo da ruke obrišete od vode i onda bez problema možete da nastavite sa aktivnostima koje ste planirali.

Povezeno: Lakovi za brzo sušenje – Poređenje 3 top coat-a

error: Content is protected !!