Kako da izaberete lak za nokte

Providan, crveni ili lak za nokte sa glitter-om. Koji izabrati? Ovo su zlatni saveti kada je izbor lakova za nokte u pitanju.

Uskladite lak za nokte sa svojim stilom

Lak za nokte je deo vašeg stila i baš kao sav aksesoar (jer lak to i jeste), potrebno je da bude usklađen sa vašom garderobom. Neka vaš lak za nokte odgovara onome što nosite.

Kako birate boju laka za nokte?

Izaberite lak za nokte koji je iste ili slične nijanse kao ono što nosite od garderobe.

  • Providan, roze, krem ili bež lak za nokte čine vaše nokte elegantnim (pogledaj video). Šta god da je u trendu i kakakv god da je vaš stil, ove prirodnije nijanse uvek su in, brzo se suše i traju bar 3-4 dana.
  • French manikir traje i duže i izgleda sofisticirano, posebno na kraćim noktima. French izgleda nikada neće biti démodé.
  • Crni lak za nokte je veoma in, posebno na kratkim četvrtastim noktima (kocka oblik). Suvišno je i reći da se crni lak za nokte slaže sa crnom garderobom, ali sa braon – nikako.
  • Crveni lak za nokte simbol je za ženstvenost i veoma šik za večernje izlaske ili svečane događaje. Sa crvenim karminom, pun je pogodak. Da bi crveni lak za nokte izgledao baš kako treba, obavezno nanesite podlogu (base coat) i 2 sloja laka.
  • Tamni lakovi za nokte kao što su baron, ljubičasta ili boja šljive odličan su izbor ako volite intenzivniju i tamniju šminku na očima. Ali ako nosite crnu garderobu, izbegavajte ljubičasti ili lak boje šljive. Te boje laka se slažu sa belom ili sivom bojom.
  • Glitter lakovi za nokte su posebno atraktivni na stopalima. Na rukama, oprezno. Gliter lakovi daju glam izgled, posebno leti.

Kako da izaberete pravu vrstu laka za nokte

Nije sve u izboru prave nijanse, potrebno je pronaći i pravu teksturu laka za nokte jer različite teksture daju različit efekat na noktima (biserni, sjajnai, mat).

  • Za svaki dan koristite mat lak za nokte. Potpuno su u trendu a odgovaraju i diskretnijoj i prirodnijoj šminki. Možete kupiti mat lak ili bilo koji matirati mat top coat-om.
  • Sjajni lakovi za nokte uvek daju sofisticirani izgled vašim noktima i uvek su u trendu. Sa njima ruke izgledaju ženstvenije.
  • Biserni lakovi odavno nisu moderni ali ipak jako dobro izgledaju na preplanulim rukama.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!