Instagram nail trend: “Kravlji” print je IN ovog proleća!

By  |  0 Comments

Videli da se ove sezona vraćaju kaubojske čizme i rese, ali nismo mogli da pretpostavimo da će kaubojski trend preselioti i na manikir! Jedan od najvećih trenutnih nail-trendova na Instagramu je “cow trend” – print u bojama kravljih mrlja! Moramo da priznamo – nije tako strašan kao što zvuči, čak deluje i chic!

Kravlji print na noktima nose i zvezde

Sklonite popularan leopard print – trenutno je “moo” kravlji print na noktima IN! Nose ga svi – od zvezdi poput Kendal Džener i Ariane Grande, pa sve do običnih devojaka koje kače svoje nokte na Instagram. Ovaj Instagram nail trend se može naći pod hashtag-om #CowNails.

kravlji print

Instagram: @lucyboots18

Lako se kreira

Svaki od kravljih printova je pomalo drugačiji. Neke žene ga stavljaju na sve nokte, a poneke žele samo diskretne kravlje mrlje na samo jednom noktu. Ako ste dovoljno vešte, možete i same kod kuće kreirati kravlji print uz dobar beli i crni lak, kao i odgovarajući alat – tačkalicu ili nail art četkicu. Izuzetno je lak, nikakva preciznost nije potrebna, a svaki nokat može izgledati drugačije, nikako simetrično.

kravlji print

Instagram: @kirakiranail

Varijanta animal printa

Ako mislite da ga nose samo poznate klinke, razuverićemo vas: kravlji print na noktima je viđen i kod Viktorije Bekam, ali i na revijama modnih kuća Burberry i Moschino. Ako niste fan leopard printa (koji često može delovati kič ako se pretera), kravlji print je idealan stil da ispratite animal print trend na noktima.

Za kravlji print potreban je kvalitetan beli i crni lak, a mi vam predlažemo NSP Xtreme nijansu Power Black!

power black

Sa toliko pažnje koje je dobio, ovaj manikir se neće kratko zadržati. Ali ako ne možemo da ih pobedimo, najbolje je da im se pridružimo!

Povezano: Novi šareni Instagram manikir trend – “mismatched nails”

Evo našeg odabira najlepših #CowPrint noktiju sa Instagrama, pa možda i vi dobijete nalet inspiracije za sledeći odlazak kod manikira:

kravlji print

Instagram: @islaberlin

kravlji print

Instagram: @lucyboots18

Pročitajte još i: Nokti u trendu za proleće 2019 – najlepše nove boje i nail art

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!