Novi šareni manikir trend sa Instagrama: “Mismatched” nokti

By  |  0 Comments

Najnoviji trendovi manikira koji su trenutno preplavili Instagram su sve otkačeniji i neobičniji. Kao da se beauty influenseri i manikir artisti utrkuju ko će osmisiti najluđi i najšareniji trend koji će potom postati viralan, zahvaljujući društvenim mrežama. To ima pozadinu: dame sve više žele da pokažu individualnost i kreativnost na svojim noktima.  Zato smo izdvojili najnoviji šareni manikir trend: “mismatched” nails – i veoma nam se dopada!

Šta su “mismatched” nokti?

Najjednostavnije rečeno: ovaj manikir trend podrazumeva da svaki nokat obojite u drugačiju boju ili nail art! Ovo možete postići tako da bukvalno svih 10 noktiju nalakirate u 10 različitih nijansi, ili da zadržite simetričinost na obe šake – 5 različitih nijansi na obe ruke. Možete se poigrati finišima, bojama, niijansama, pa čak i nail-artom.

Ako niste dovoljno odvažne, odaberite temu: neka svi lakovi budu istog finiša – pastelni, metalnik, tamni, nude…

U nastavku pogledajte nekoliko najzanimljivijih ideja “mismatched” manikira koje kruže Instagramom!

1. Malo šljokica za “bling” efekat

Klasičnim kremastim bojama, dajte “bling” efekat uz šljokice na bar jednom noktu.


2. Pastelni nežni nokti

Za nežne devojke, pastelni “mismatched” manikir neće delovati prešareno i napadno: idealan da isprobate sve pastelne lakove koje imate!

Povezano: Najlepši lakovi za nokte u trendu za leto 2018.

3. Kombinacija sa ombre tehnikom

Napravite efekat duge, uz “ombre” tehniku lakiranja: “mismatched” manikir na novom nivou!

4. Tematski nokti: 5 nijansi plave

Ako ste manje hrabre, odaberite jednu tematsku boju i njene varijacije u nijansama i finišima, za monohromatski “mismatched” manikir.

5. “Mismatched” nail art

Za ljubiteljke šareniša na noktima, “mismatched” je idealan za isprobate razne vrste i oblike nail-arta – samo pripazite na bude prešareno.

Povezano: Najlakši nail art ikada! (VIDEO)

A post shared by @cutetickle on

6. “Mismatched” kosi frenč – za svedeniji stil

Ako želite samo dašak “mismatched” trenda na noktima – isprobajte kosi frenč manikir na nude noktima u “mismatched” bojama voćnih bombona – savršen za leto.

7. Minimalizam boja: siva, bela i crna

Ako izbegavate šarene i letnje boje, i volite sveden manikir, ali uz dašak kreativnosti – ova kombinacija je manje napadna, a jednako efektna! Još ako nosite garderobu pretežno sive, bele i crne boje – imate idealnu kombinaciju manikira i outifta.

8. U bojama zastave

Za one dame koje voli kombinaciju bele, plave i crvene (poput boja američke ili naše zastave), ovo je zanimljiv, a upečatljiv manikir koji možete iskopirati u salonu ili kod kuće.

Pročitajte još i: Najluđi beauty trendovi sa Instagrama! Nećete verovati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!