Najluđi beauty trendovi sa Instagrama! Nećete verovati!

trendovi instagram

Kada se završila 2017. godina, mislili smo da smo sve videli: krzneni nokti, talasaste obrve, kosa u bojama duge, pletenice od obrva itd. U prvih par meseci 2018. godine već su iznikli novi beauty trendovi koji su nas opet iznenadili i ostavili u čudu. Beaty gurui i influenseri se utrkuju šta će otkačenije da izbace na Instagram što će zaludeti svet, a mi vam donosimo top listu najluđih.

U prvih par meseci 2018. godine, na Instagramu smo mogli videti krajnje otkačene, čudne i nenosive beauty trendove. Iza njih stoji želja da se bude originalan, da se donesu novine, da se privuče medijska pažnja i skupi što veći broj pratilaca. Zato nas više ni ne čude najnoviji beauty trendovi sa Instagrama.

Najluđi beauty Instagram trendovi: top 6

Oreol obrve (Halo Brows)

Spojene obrve više nisu blam: barem prema viđenju 16-ogodišnje Hane Lajn koja je pokrenula najotkačeniji trend obrva do sad. U pitanju su “oreol obrve”, inspirisane trendom obrva poput ribljeg repa. Kada je podigla na gore i fiksirala gelom jedan deo deo obrve, dobila je ideju da olovkom iscrta produžetak na gore, dok se obe obrve ne spoje na sredini čela. Ne znamo šta da kažemo – ne pokušavajte sa ovim da napustite stan.

Credit: @hannah lyne

Pravougle obrve (Right-angle Brows)

Šminker iz Arizone lansirao je jedan krajnje neobičan trend obrva, koji će voleti zaljubljenici u geometriju: obrve pod pravim uglom inspirisane pravouglim trouglom (ako se sećate Pitagorine teoreme iz škole, to je taj trougao). Prethodno je obrijao obrve i uz pomoć ajlajnera u crnoj, sivoj i beloj boji iscrtao precizne linije. Najpre je skicirao linije trougla senkom, jer ju je lakše izbrisati pa prešao sve ajlajnerom, trudeći se da linije budu perfektno prave.

Credit: @my name is Void

Baby Stormi manikir

Tajni porođaj najmlađe iz Kardašijan-Džener klana, Kajli Džener izazvao je mnogo pažnje: pogotovo kada je dvadesetogodišnja rijaliti zvezda okačila na Instagram sliku kako je njena ćerkica Stormi drži za prst. Ne znamo kako, ali ova slika inspirisala je brojne nail umetnice da osmisle manikir koji rekreira ovu sliku. Svaka čast na umeću skulpturiranja malene ručice, ali ne znamo ko bi ovo nosio u realnom životu.

Credit: @#1 NailArt Chain In Russia????

Gliter obrve (Glitter Brows)

Jasno je da gliter i šljokice neće napustiti beauty scenu ni u 2018. godini. Zato možemo da vidimo mnogo tutorijala i make-up look-ova za šljokice koje se nanose na obrve. Naravno, prethodno se postavi podloga u vidu lepljivog prajmera koji će držati šljokice na mestu. Ovo je možda još i najnosiviji trend, koji možete iskoristiti za novogodišnji doček ili neku drugu šljašteću priliku.

Credit: @abbey victoria makeup✨

Karirana kosa (Plaid Hair)

Jedan od najoriginalnijih spojeva mode i frizure predstavljeni ove godine je trend karirane kose. Ono što je inspirisalo frizere iz jednog australijskog salona je neuspešna šoping potraga za savršenom kariranom mini suknjom. Tim frizera je ovo započeo na suvoj, blajhanoj kosi. Zalepili su horizontalne trake kroz sekcije kose. Između traka, ofarbali su linije u štrumf plavoj boji. Potom su odlepili trake i ofarbali kosu pink bojom između šara. Gornji sloj kose su ofarbali vertikalnim potezima, kako bi dobili karo efekat.

Povezano: Najlepši novi Instagram trendovi boje kose

Obrve poput ribljeg repa (Fishtail Brows)

Ovaj neobičan trend oblikovanja obrva inspirisan je sirenama i podrazumeva oblikovanje krajeva obrva u dva smera kako bi ličili na rep ribe. Ovaj trend je pogotovo poludeo kada je jedan Instagram korisnik počeo da fotošopira ovaj oblik obrva na slikama raznih poznatih ličnosti. Moramo priznati da je najnosiviji od svih Instagram “obrva” trendova sa ove liste.

Povezano: Da li biste ih nosili – 4 neobična trenda za obrve

Credit: @Sα∂ια

Pročitajte još i: Novi make-up trendovi – Žuta senka i underliner

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!