Da li biste ih nosili: 4 neobična trenda za obrve

Instagram je popularna društvena mreža gde možemo videti mnoštvo nosivih, ali neuporedivo više neobičnih beauty trendova. U poslednje vreme, na ovoj platformi, u žiži interesovanja svetskih makeup blogera i umetnika su obrve koje su dobile 4 nova izgleda.

Pogledajte koja 4 trenda za obrve su nama bila najneobičnija i sami procenite sviđaju li vam se ili ne, odnosno da li ćete ih isprobati ili poželeti što pre zaboraviti.

Obrve kao pero

Stella Sironen, šminkerka iz Helsinkija, lansirala je trend za obrve u obliku pera. Obrve je potrebno razdvojiti, počešljati po sredini, dok se ne stvori izgled pera, te dobro fiksirati gelom za kosu. Ovaj sasvim neobičan trend stilizovanja obrva mnogi su isprobali, dok su ga drugi osudili.

Obrve u obliku bodljikave žice

Obrve vrhovima prstiju zašiljene i usmerene u različitim pravcima tako da podsećaju na bodljikavu žicu lansirala je šminkerka Athena Paginton. Ovaj čini nam se naneuredniji trend za obrve je navodno bio popularan i pre obrva u obliku pera, ali nije imao jak odjek.

A post shared by @athenapaginton on

greške pri oblikovanju obrva
Pogledajte i koje su 3 najveće greške pri oblikovanju obrva!

Zmajeve obrve

Jedno vreme Instagram su preplavile fotografije koje su stilizovane u obliku šiljaka, odnosno trokuta koji idu nagore i podsećaju na zmajeva leđa. Postale su popularne zbog samouke makeup umetnice, koja se na ovoj kreativnoj društvenoj mreži predstavlja pod nazivom Harlibi.

A post shared by V (@harlibi) on

Rezbarenje obrva

Makeup umetnica Alexa Link je obrve uokvirila tamnijim senkama sa spoljašnje strane i napravila bum na Instagramu. Ovaj vid sređivanja obrva je poput smokey efekta koji u prvi plan stavlja linije koje dodatno naglašavaju luk obrva.

A post shared by ALEXA LINK (@alexalink) on

Navedeni neobični trendovi za obrve, koji su nastali iz šale i bili globalno prihvaćeni, relativno su laki za kreiranje, pa ako ste hrabri i željni pitljivih pogleda ili skloni makeup eksperimentisanju, isprobajte ih. Možemo zaključiti samo da trendovi za obrve lagano izmiču kontroli, što potvrđujemo još jednim trendom koji polako postaje viralana – perike za obrve.

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Povezano: Beauty look: Plava kosa i tamne obrve!

error: Content is protected !!