Ne propustite 23. Sajam kozmetike Dodir Pariza!

sajam kozmetike

Sajam kozmetike je omiljeni događaj za sve koji se profesionalno bave lepotiom i kozmetikom ili su zaljubljenici u iste. Tradicionalno je posvećen prodaji proizvoda iz oblasti kozmetike, nege kose, lica, tela i noktiju, opreme za frizerske i kozmetičke salone. Takođe je i mesto za prezentovanje novih proizvoda i kupovinu sa sajamskim popustom.

CIDESCO
CIDESCO međunarodni komiteta za estetiku i kozmetologiju

Na 23. Sajmu kozmetike – poslastica za kozmetičare

Organizatori su se ovog proleća zaista potrudili da dovedu svetski poznata imena iz sveta hair stilying-a, nege kože, masaže…Poslastica sajma za sve kozmetičare je dolazak predstavnika CIDESCO-a, međunarodnog komiteta za estetiku i kozmetologiju. Ako ponesete svoju diplomu na uvid, ubrzo možete postati njihov član. CIDESCO sertifikat koji izdaje ovaj komitet validan je u svim zemljama sveta.

Ono što vas uvek očekuje na sajmu, osim beauty proizvoda, jesu predavanja, seminari i takmičenja – 15.takmičenje u šminkanju Face and Body art i 4.takmičenje u modeliranju i dizajnu noktiju Magic and nails.

Specijalni gosti Sajma kozmetike

Za one koji žele da saznaju i nauče nešto novo od svetski priznatih profesionalaca, gosti 23. Sajma kozmetike su vrhunski frizeri:

 • Stacey Broughton iz Londona, jedan od najboljih frizera na svetu, pionir Vidal Sasson akademije i član asocijacije myhairdressers.com
  Stacey-Broughton
  Stacey Broughton
 • Diva Professional Styling edukatori: Joseph Koniak, britanski stilista koji je radio na velikim filmskih hitovima, kao što su: Skyfall, Mamma Mia, Batman i sa mnogim modnim ikonama (Kate Moss, Naomi Campbell, itd.) i Stephen Hamilton, frizer i stilista popularan među poznatim imenima sa javne scene, poput britanskih pop zvezda Jamelie, Pet Shop Boys, glumice Kristin Scott Thomas i modne kuće Burberry
 •  edukator za Free Limix, profesionalni stilista Alessandro Pergreffi iz Italije,
 • Michael Marenco, poznati svetski frizer i stilista, kreativni direktor brojnih modnih događaja. Njegov talenat i njegovu strast prema svom poslu prepoznali su mnogi, pa je Marenco već godinama angažovan od strane TONY & GUY i mnogih drugih svetskih frizerskih brendova. Radio je za poznate modne brendove, kao što su: Dior, Chanel, Versace, Prada, Nina Ricci, Cavalli, Swarovski, Chaumet, Fendi, Roland Mouret, Armani, Van Cleef & Arpels
 • Dieter Kaiser koji je već 26 godina Schwarzkopf Professional trener i 4 godine Indola trener. Radio je za Johna Eltona, Gianfranco Ferre-a, Donatellu Versace.
 • Alessandro-Paoletto1
  Alessandro Paoletto

  U najnovije tehnike masaže uputiće vas prof. Alessandro Paoletto, potpredsednik CIDESCO Italija, a ako vas zanima nutricionizam i pravilna ishrana posetite predavanje Lorene Ajenjo Fernadez, nutricioniste iz Španije.

  Program sajma upotpuniće nastup Nataše Bekvalac.

  Za dodatne informacije posetite sajt Sajma kozmetike.

error: Content is protected !!