3 dobro pigmentisana laka za nokte ispod 500 RSD

lakovi za nokte

Proizvođači kozmetike i kozmetičkih proizvoda stalno uvode inovacije. Bilo da se radi o poboljšanju hemijske formule ili je reč o ambalaži, proizvodi su sve napredniji. Tako je i sa lakovima za nokte. Sve je više onih koje možete nanositi u samo jednom sloju. Upoznajte neke od njih.

Jedan sloj ovih lakova za nokte je dovoljan

Flormar lak za notke 398 lak za nokte

Flormar je već godinama poznat po povoljnim a jako kvalitetnim lakovima za nokte. Nijansa 398 je tamno teget nijansa sa sitnim plavičastim česticama. Nijansa je jako tamna, čak toliko da će većina misliti da nosite crni lak za nokte. Dugotrajan je, zaista iznenađujuće dugotrajan za tako jeftin lak za nokte.

Brzo se suši. Iako je reč o jako tamnom laku, čak i kada nalakirate samo jedan sloj, neće biti linija ili nejednake boje, samo ga nemojte pretanko lakirati. Od onoga što se može smatrati manama ovog laka su malo intenzivniji miris i tanka četkica. Tako tanka četkica je kod gotovo svih proizvođača prevaziđena.

Rimmel Lycra PRO lak za nokte 405

Ova prelepa nijansa trešnje sadrži sitne gliter čestice u sebi koje ovom laku za nokte daju dodatni sjaj i refleksiju. Brzo se suši, kao inače svi Rimmel lakovi za nokte. Ima maxi brush anti-fade četkicu koja je toliko široka da u svega dva poteza možete nalakirati celu nokatnu ploču. Četkica je savitljiva a lak savršene gustine i pigmentianosti. Jedan sloj je dovoljan, ali je boja lepša ako nalakirate dva sloja.

Rimmel za svoje Lycra PRO lakove kaže da traju do 10 dana. Ako su vam nokti zdravi i ne listaju se i ako koristite base i top coat, trajaće vam toliko. Rimmel lakovi se kreću u rasponu od 420 do 460 RSD ali ih često možete pronaći na akcijama i sniženjima i ispod 300 RSD.

Golder Rose Rich Color lak za nokte 35rimmel-lak-za-nokte

Četkica kod Rimmel-a, široka, mada ne tako meka kao kod Rimmel-a. Miris je nešto jači od Flormar-a. Izuzetno jeftin lak za nokte (jeftiniji od 150 RSD), odlične pigmentisanosti a reč je o crnom laku za nokte. Dovoljan je jedan sloj, mada s obrzirom na subjektivni osećaj nejednako nanete boje, mnogi se ipak odluče i za drugi sloj.

Golden Rose Rich Color se suši, ali ipak sporije o prethodna dva, zbog gustine koja je veća od gustine Rimmel ili Flormar lakova. Ovaj lak za nokte je zaista postojan i ima priličan sjaj. Ako se odlučite za 2 sloja, neka budu tanja. Ako su deblji, ovaj lak može početi da se guli i odlepljuje. Za svoju cenu koštanja (oko 120 RSD), vrlo pristojan lak.

Koji od ova 3 laka za nokte izabrati?lak-za-nokte-golden-rose

Ako se vodite cenom – Flormar  i Golden Rose su u prednosti. Ako želite najlakše i najbrže nanošenje – Rimmel je pobednik. Najbrže sušenje – Rimmel. Najbolja pigmentisanost – Flormar. Što se tiče izbora boja, sva 3 proizvođača imaju prelepe nijanse. Rimmel ima najužu ponudu ali zato su sve nijanse fantastične i u trendu. Kod Flormara skoro da nema nijanse koju zamislite a da ne postoji. Golden Rose takođe ima priličnu paletu boja koje će vam se svakako dopasti.

 

error: Content is protected !!