Lakiranje noktiju- lako i dugotrajno

Ako vam lak na noktima kratko traje i dosadilo vam je da ga često nanosite, možda ipak postoji rešenje.

Podloga i završni sjaj su obavezni

moj izbor za lakiranje noktiju

Na sajtu lepotica.rs smo dosta puta govorili o tome koliko je važno nanositi top coat i base coat pre lakiranja. Oni produžavaju trajanje laka i povećavaju čvrstinu nokta.

Pronašla sam sjajne proizvode kojima sam oduševljena i želim da to podelim sa vama. Kao podlogu koristim dvofazni Miss Sporty-jev base coat sa vitaminom E i kalcijumom, koji vidljivo učvršćuje nokte. Moji su pre njega bili jako tanki kao posledica skidanja gela sa njih. Sada to potpuno drugačije izgleda.

čvrsti i sjajni nokti

Kada se osuši podloga, nanesem dva sloja laka, bukvalno bilo kog, dva tanja sloja. Ne zaboravite, kada nanesete dva debela sloja laka, postoji opasnost da će se on oljuštiti. Uvek je bolje da se prvi sloj malo osuši pre nanošenja drugog sloja. Preko toga proizvod bez koga ne mogu da zamislim lakiranje noktiju već duže vreme, Rimmel Ultra Shine Top Coat, zato što jako brzo suši lak i daje sjaj koji zaista jako dugo traje.

U ovoj kombinaciji baze i završnog sjaja, lak za nokte je manje-više nebitan. Ja lično koristim i one baš jeftine i one sa srednjom cenom, mada se pri izboru više vodim bojom koja mi se dopada nego cenom i kvalitetom, jer mi trajnost i sjaj laka omogućavaju prethodno pomenuti preparati.

nije uvek bitno da je lak skup

Kod lakiranja noktiju meni je lično najbitnije da ne provedem čitavu večnost nanoseći lak i sušeći ga, ali i da on dugo traje. Zato uvek koristim base i top coat i zahvaljujući njima lak mi traje nekad i više od nedelju dana (uredno perem sudove) i što je takođe važno, nokti mi ne žute.

Ako više volite prirodne nokte od nadogradnje ili izlivanja i volite boje, a svaki lak vam bez obzira na cenu kratko traje, probajte “moje” preparate, zajedno koštaju između 600 i 700,00din. (zavisno od prodavnice i da li su na akciji). Imaćete čvrste nokte i dugotrajnu boju za rezultat.

 

error: Content is protected !!