Recenzija proizvoda- Super Wear,Ultra shine top coat, Rimmel

Ako želite proizvod koji će vam brzo osušiti lak i dati visoki sjaj, izaberite ovaj proizvod. Cena mu je pristupačna, dugo traje i zahvaljujuči širokoj četkici nanosi se lakše.

visoki sjaj koji dugo traje

Sjaj– kada se namaže i sledećih par dana sjaj je zaista visok, ali čak i kada počne da matira, nokti će vam biti sjajniji više nego od većine top caot-a. Proizvođač kaže da sjaj traje do 10 dana. I traje, ali nije sve vreme „Ultra shine“. Savet je da kada vidite da gubi onaj predivni visoki sjaj premažete još jedan sloj, tako ćete, osim njegovog obnavljanja, produžiti i trajanje laka.

Funkcionalnost- odlična. Ovaj završni sjaj ima široku četkicu, a pri tom se lepo nanosi i razliva, pa nećete morati više puta da prelazite.

Najuočljivija mana– kada potrošite dve trećine bočice, poslednju trećinu nećete moći da iskoristite jer promeni gustinu i stvore se neke sitne grudvice koje vam mogu uništiti svež lak. Jedino rešenje je da se u njega doda malo razređivača laka za nokte i tako iskoristi ostatak u bočici.

široka četkica za lako nanošenje

Cena– oko 480,00din./12ml, što je srednja cena za top coat. Da li cena odgovara onome što za nju dobijete? Rekla bih da da. Nećete pogrešiti ako kupite ovaj proizvod, jer bez obzira koji lak koristite i koliko brzo se on suši, kada premažete ovaj top coat, lak je suv za svega par minuta, ali zaista suv, iako mu brzo sušenje nije osnovna karakteristika. Sjaj jeste.

Bez obzira na to, glasam za ovaj proizvod zbog onoga što dobijam njegovim korišćenjem, a to su visoki sjaj, brzo sušenje, lako nanošenje širokom četkicom i odgovarajuća cena.

Gde kupiti: Lilly, dm

Ocena: 4/5

 

*Recenzije predstavljaju lično mišljenje autora teksta

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!