Recenzija proizvoda- Sprej za suvo pranje kose, Trend It Up, Balea

By  |  2 Comments

Svi mi koji imamo problema sa mašćenjem kose, znamo koliko nam ovakvi proizvodi znače. On takođe utiče i na neutralisanje neprijatnih mirisa iz kose. Posebno u zimskom periodu, kada se kosa dodatno masti zbog kapa koje nosimo, dobro dođe da bar jedan dan odložimo pranje kose.

Da li je dobro koristiti ovakve proizvode?

Ovakvi sprejevi su slični talku i za koren kose verovatno bi bilo bolje da ga „ne gušimo“ nečim ovakvim. Sa druge strane, prozvođač kaže da se sprej prska sa 20cm razdaljine, ne direktno u koren i da se kosa iščešlja kako bi se uklonili eventualni beli tragovi. Ako prskate u koren, može vam se desiti da osetite blagi svrab, a to sam možda i umislila :). Ukoliko želite da produžite period do pranja kose, moraćete da ga prskate više puta, tj. jednom dnevno.

sprej za suvo pranje kose

Cena: 299,00din./200ml. Jako pristupačna, naročito u poređenju sa sličnim proizvodima profesionalnih kuća za kosu, čiji su proizvodi i do 4-7 puta skuplji, a bez specijalne razlike.

Za prvu pomoć

Ovaj proizvod je dobra prva pomoć kada nemate vremena za pranje kose i može biti trenutna zamena za to, ali svakako osećaj koji čista kosa donosi ovaj sprej ne može da vam omogući. Ipak, kada vam je neophodan, kosa će zaista izgledati osveženo, a masnoći neće biti ni traga.

Najuočljivija mana– proizvod nema neku univerzalnu manu, jedino što bih istakla kao moj najsubjektivni utisak je jak miris, prilično sladunjav koji dugo, dugo ostaje u kosi. Nekome će se on verovatno dopasti, to je ipak stvar ukusa.

Gde kupiti: dm

Ocena: 4/5

 

*Recenzije predstavljaju lično mišljenje autora teksta

 

2 Comments

  1. kogabriga:)

    24.09.2013. at 22:43

    E ovako, super je sve to…ali ima jos jeftinija varijanta, proverena 🙂 Kupite jedan Kosili puder za bebe, ili Becutan, sve jedno (samo da je puder za guze) i nanesete na kosu…Rezultat je odlican, pokupi (upije) sve masnoce, i kosa deluje kao da je svee oprana, takodje provereno i potvrdjeno od strane okoline 🙂 Porbajte, ne kosta vas mnogo. P.s. da dodam da je dovoljno 1 staviti i izdrzi ta „svezina“ 2 dana…nakon cega cete ili oprati kosu, ili naneti mozda jos jednom 😉

  2. hair

    24.10.2013. at 20:47

    Ja sam koristila bebi puder i nisam bila zadovoljna. Puder se vidi na kosi i ne upija masnocu.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!