Recenzija proizvoda- Complete Hairspray 3in1, Extra Strong, Taft

By  |  2 Comments

Ukoliko ste protivnik laka za kosu i ne stavljate ga ni kada vam je potreban, nastavite sa čitanjem ovog teksta. Možda promenite mišljenje.

Ovaj Taftov lak je, kao proizvod 3u1, namenjen volumenu, intenzivnom sjaju i mekoći kose bez obzira što daje čvrstinu. Da li je tako zaista? Jeste. Zaista ne lepi kosu i nemate onaj efekat krute kose, posle ovog laka možete da raščešljate kosu. Naravno, ovaj lak kao i svaki drugi treba prskati sa udaljenosti od 20-ak cm, ne direktno u kosu i ne treba preterivati u količini.

lak za kosu srednje jacine

Sjaj? Primeti se neka razlika, ali svakako to nije toliko intezivno. Uostalom za takav sjaj postoje specijalni preparati, koji su obično na uljanoj bazi i ne daju čvrstinu.

Koliko je zapravo jak? Dovoljno da vam frizura ne izgubi oblik, a da je ne ulepi. Dakle, kosa se ponaša i izgleda prirodno, nije ukočena i slepljena. Tako da je jako dobar i za dugu kosu i šiške.

Ukupan utisak je da je ovo prilično dobar proizvod iz kategorije ne tako omiljenih proizvoda :(. Ovaj lak vas neće izneveriti kada vam je potrebna čvrstina, a opet nećete morati da odmah sutra perete kosu.

Cena: oko 350,00din. Često se može naći i na sniženju. Cena je pristupačna s obzirom da proizvod jako dugo traje.

Gde kupiti: skoro sve parfimerije i prodavnice

Ocena: 4/5

 

*Recenzija predstavlja lično mišljenje autora teksta

2 Comments

  1. Pingback: Kako da napravš sama brzu i modernu frizuru| Frizure| Kosa | Lepotica.rs

  2. Pingback: Evo kako da uvijete svoju kosu - 10 najefikasnijih načina! | Lepotica.rs

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!