Spektakl za ljubitelje lepote: 36. Sajam kozmetike “Dodir Pariza” od 9. do 10. aprila 2022.

Tridesešesto izdanje sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza sve poklonike lepote očekuje 9. i 10. aprila 2022. na Beogradskom sajmu u Hali 2. Ova dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih.

Velika ponuda profesionalnih brendova

Veliki broj brendova obećava bogatu, raznoliku i kvalitetnu ponudu. Ponuda na Sajmu kozmetike ispunjava očekivanja i najzahtevnijih posetilaca. Bilo da ste u potrazi za proizvodima, aparatima, savetima ili edukacijom na Sajmu ćete sigurno pronaći:

  • profesionalnu kozmetiku za negu kože;
  • profesionalnu kozmetiku za negu kose;
  • profesionalne makeup proizvode;
  • gelove i akril za nadogradnju noktiju i nail art;
  • aparate najnovije generacije i još mnogo toga moći će se naći na Sajmu kozmetike.
sajam kozmetike

Akcenat stavljamo na profesionalnu ponudu koja se u velikoj meri razlikuje od ponude koju možete pronaći u velikim trgovinskim lancima. A ukoliko proizvode nabavite isključivo po preporuci profesionalaca, na odličnom ste putu da svojoj koži, svojoj kosi i svojim noktima date upravo ono što im je neophodno kako bi bili zdravi i negovani. Veliki broj stručnjaka iz sveta nege lepote na jednom mestu možete naći samo dva puta godišnje i to na sajmu Dodir Pariza, pa nemojte propustiti priliku da od njih saznate na koji način da se negujete.

Ukoliko ste u potrazi za novitetima, Sajam kozmetike je opet pravo mesto za vas.

Mnoge firme na Sajmu predstavljaju:

  • novitete;
  • vrše promocije svojih proizvoda;
  • demonstriraju metode rada.
sajam kozmetike

Ponuda i za profesionalce

Ukoliko se profesionalno bavite negom lepote 9. i 10. aprila 2022. morate biti na Beogradskom sajmu u Hali 2. Upravo sajam kozmetike Dodir Pariza omogućava profesionalnim posetiocima da se upoznaju sa najnovijim dostignućima iz oblasti nege lepote, da prisustvuju bogatom edukativnom programu, da slušaju predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača, da budu deo workshop radionica i oprobaju se u najnovijim metodama rada.

Za sve one koji žele da se edukuju, nauče nove veštine i steknu sertifikate za njih, to će moći da urade u okviru KONGRESA.

Saznajte raspored predavanja u salama putem OVOG linka.

error: Content is protected !!