Praznik za ljubitelje mode: Počeo je Perwoll Fashion Week!

Revijom modnog kreatora Igora Todorovića, otvaren je 45. po redu Perwoll Fashion Week. Svečano otvaranje upriličeno je u hotelu Metropol, dok će najveći broj revija biti održan u Belexpocentru. U periodu od 14. do 20. aprila ljubitelji modnih dešavnja moći će da uživaju u atraktivnim prezentacijama priznatih dizajnera, mladih talenata i poznatih modnih kuća i brendova.

Revija MILENA u čast Milene Dravić

Posebnom revijom MILENA, biće odata svojevrsna počast Mileni Dravić, sa željom organizatora da i nove generacije u Mileni pronađu svoj uzor. Pored revijskog očekuje nas i bogat Fashion &Art program realizovan kroz izložbu fotografija Nemanje Đorđevića, pobednika konkursa BFW Instashot, i izložbu aksesoara, realizovanu od strane umetnika koji svojim proizvodima upotpunjuju, a često i definišu stil onoga ko ih nosi.

Moda oduvek predstavlja odraz stila i elegancije i omogućava nam da iskažemo svoju jedinstvenost. Svaki modni kreator uživa u dizajniranju omiljenih komada koje svi ljubitelji mode sa nestrpljenjem očekuju i rado nose, ali isto tako veoma dobro zna koliko je važno da tkanine budu vrhunski negovane kako bi zadržale svoj prvobitni izgled i boju.

Nina Radulovic Djordje Popovic Nenad Radujevic

Perwoll – brend koji voli modu!

Kao brend koji voli modu, Perwoll savršeno štiti tkanine i čini da blistamo u omiljenim trendi komadima i nakon više pranja. Perwoll već dugi niz godina sarađuje sa modnom industrijom i veran je partner svakog modnog kreatora, te su Nedelju mode zvanično otvorili generalni direktor kompanije Henkel Srbija, Đorđe Popović i Nenad Radujević, direktor i osnivač Fashion Week-a. Svečano otvaranje Perwoll Fashion Week-a obeležilo je i prisustvo velikog broja javnih ličnosti koji su poštovaoci manifestacije i rada poznatog dizajnera.

U saradnji sa kompanijom Henkel Srbija, nagrađujemo vas na našoj Facebook stranici sa tri Perwoll tečna deterdženta za pranje veša! Učestvujte u vi i nagrađivanju na OVOM linku!

perwoll fashion week

error: Content is protected !!