Top 5 lakova za nokte za zimu 2018.

zimski nokti 2018.

Svaka sezona nosi nove trendove koje diktiraju vodeći modni dizajneri. Ova zima biće upamćena po tamnim bogatim nijansama, taupe i sivkastim nijansama, šljokicama ali i metalik teksturi koja je na vrhuncu popularnosti. Stoga, ove zime morate uvrstiti neku od ovih nijansi u vašu kolekciju lakova za nokte.

Tamno-ljubičasti lakovi

Ova boja je popularna već sezonama unazad, a asocira na dubinu ljubičaste boje patlidžana. Pristajaće najbolje hladnom podtonu kože, mada na tržištu postoji toliko varijacija na temu ove nijanse, da svaki podton može naći svoju idealnu. Ne plašite se da ponesete ovu klasičnu kremastu nijansu, bez primesa šljokica ili sedefa. Uvek kod tamnih lakova pripazite na način mazanja, da premažete i gornju ivicu nokta, jer se i najmanja greška ili ogrebotina vidi.

A post shared by Irina (@freedomnail) on

Naša preporuka je OPI lak u nijansi O Suzi Mio, koju možete videti na noktima gore. Dašak zimske elegancije i must have za sve lakoholičarke!

Zeleni šljokičasti lakovi

Šumski zelena boja uz primesu bogatih šljokica jednostavno asocira na zimske četinare, kao i novogodišnje praznike. Ponesite ovu prazničnu nijansu veoma smelo. Sigurni smo vaš manikir neće proći neopažen i da ćete pokupiti dosta komplimenata. Ne zaboravite da šljokičaste lakove premažete slojem top coat-a, kako bi se šljokice dodatno istakle staklastim sjajem.

Mi preporučujemo sjajne Zoya lakove, a pogotovo zelenu šljokičastu nijansu Merida, koja prosto odiše prazničnom atmosferom.

Taupe lakovi

Taupe (čita se: toup) je specifična nijansa, za koju ne postoji reč u našem jeziku. Sama reč nam dolazi iz francuskog jezika i označava krticu. Modni svet je usvojio naziv taupe, za specifičnu sivo-braon nijansu, koja je toplog tona. U sebi ima dovoljno smeđe da ne bude ona ledeno siva, ali i dovoljno sive da ne bude pretopla. Savršena zagasita i neutralna nijansa koja prosto asocira na zimske kapute i kolorit zimske garderobe.

Naša preporuka laka u popularnoj taupe nijansi je Zoya u nijansi Mary, koja će sigurno izmamiti dosta komplimenata.

Metalik lakovi

Ove sezone je naprosto eksplodirao trend šminke u metalik nijansama, ali isto tako i lakova za nokte. Vodeći brendovi se utrkuju ko će izbaciti jedinstvene boje pune pokrivne moći. Odaberite barem jednu nijansu koja vam pristaje –  sigurni smo da će biti trend i sledeće zime. Ukoliko vam je koža ruku toplog podtona, birajte šampanj nijanse, nijanse roze zlata, bakarne i boje rđe, dok će vam, ukoliko ste hladnog podtona, više odgovarati lakovi u bojama srebra, ledeno plavi, ledeno ljubičasti, grafitno sivi itd.

A post shared by Jess ? (@lackmonster) on

Bordo lakovi

Boja vina ili trule višnje je decenijama jedna od klasičnih zimskih boja, koja nikada ne izlazi iz mode. Razlog za to je njena elegancija, vizuelno izduživanje noktiju, deluje uredno a pre svega ženstveno i vamp. Izbor ovih nijansi je zaista velik, a sigurni smo da možete pronaći onu savršenu za sebe: bordo sa primesama smeđe, sa primesama ljubičaste, hladnije ili toplije nijanse. Mi vam predlažemo prelepu nijansu Malaga Wine, profesionalnog brenda OPI, za dugotrajne rezultate i visok sjaj.

A post shared by La la (@lalacquer_) on

opi o suzi miozoya lak meridazoya lak maryopi lak malaga wine

error: Content is protected !!