5 make-up proizvoda do 800 dinara za instant svež izgled

Sigurni smo da svaka od nas sa sobom nosi neseser sa šminkom koji sadrži male tajne za svež izgled nakon dugog radnog dana. Ovi mali beauty trikovi ne moraju biti skupi – donosimo vam predlog 5 make-up proizvoda koji će vam pružiti instant svež izgled, možete ih poneti sa sobom u neseseru, a pritom su za svačiji džep.

Tečni korektor

Ako bismo morale izabrati samo jedan komad šminke koji ćemo poneti sa sobom da bi osvežile ten, to bi bio korektor. Ovaj mali moćni komad šminke možete koristiti na više načina: kako biste prikrile podočnjake i posvetlile deo ispod očiju, potom za prekrivanje bubuljica i drugih nepravilnosti na licu, za posvetljivanje linija smejalica, umesto prajmera za senke, potom kako biste uokvirile obrve i istakle njihove precizne konture itd.

Ukoliko ne volite šljašteće hajlajtere, korektorom u nijansi koja je jednu do dve svetlija od vašeg tena, možete postići efekat hajlajta na obrazima i uglovima očiju. Momentalno osveženje u tubici!

Naš predlog je City Color Photochic Concealer u 5 nijansi, među kojima sigurno možete naći onu pravu za vas.

Perfect Makeup

Prajmer u spreju

Prajmere poznajemo kao bazu za tečni puder, koja omogućava dugotrajnost šminke kao i lepše razmazivanje pudera po licu. Međutim, prajmer u spreju možemo koristiti i u funkciji osveženja šminke tokom dana. Obratite pažnju na sastojke: ukoliko prajmer sadrži aloju, ekstrakt krastavca, pantenol, vitamin E, hijaluron i druge hidrirajuće sastojke, takav sprej možete koristiti i kao osveženje preko šminke koju već nosite.

Baš ovakav je i City Color Prajmer u spreju, sa finim raspršivačem, koji pruža instant hidrataciju i svežinu vašem make-upu.

Rumenilo

Retko koji make-up proizvod može istaći zdravi i jedri izgled kao što to može obično rumenilo u kamenu, rozikaste ili kajsijaste nijanse. Dovoljno je mali i kompaktan proizvod da stane u svaki neseser, a uz njega morate spakovati i odgovarajuću četku. Samo par poteza četkom i vaše ružičaste jagodice će povratiti blistavost i svežinu celokupnom tenu. Ukoliko ne preferirate šljokice, birajte mat rumenila.

Naš predlog je City Color Mat rumenilo u kamenu u nijansi Guava, prelepa beskvasta boja koja stoji svakom tenu.

Make-up. Makeup accessories background

Olovka za obrve

Definisane i uredne obrve predstavljaju okvir našeg lica. Nijedan make-up neće dobro izgledati sa neurednim obrvama. Ukoliko ste prečupkale dlačice vaših prirodnih obrva, imate nepravilan oblik ili jednostavno retke i slabe dlačice, morate uvrstiti olovku za obrve u vaš neseser. Ona će dodati definiciju i punoću vašim prirodnim obrvama, a ukoliko je dovoljno tanko zarežete, njom možete i iscrtavati pojedine dlačice. Nezamenljiv proizvod ukoliko nemate prirodno guste i savršeno oblikovane obrve.

Naša preporuka su City Color olovke za obrve u 6 prirodnih nijansi.

Karmin ili sjaj za usne

Setimo se saveta naših baka i mama koje su nam pre izlaska iz kuće govorile: “Stavi karmin!”. Imajte na umu da blede i tanke usne dodaju umor i ispijenost vašem celokupnom tenu, tako da se postarajte da u vaš neseser ubacite karmin u nekoj rozikastoj ili breskvastoj nijansi.  Ukoliko volite laganije teksture, birajte karmine kremaste završnice, a ako više preferirate dugotrajnost, opredelite se za ruževe mat teksture. Ako te ipak dama koja naginje ka što prirodniem izgledu, za vas postoji ogroman izbor sjajeva za usne, sa šljokicama ili bez. U svakom slučaju – naglasite punoću i svežinu usana nekom svetlom bojom koja će vam dati dašak svežine.

applying liquid glossy lipstick

Naš predlog je City Color karmin kremaste završnice u nijansi Get it Girl, prelepe koralne boje, a ukoliko volite mat karmine, preporučujemo Be Matte karmin u nijansi Pink. Ako preferirate sjajeve za usne, tu je City Color sjaj za usne sa arganovim uljem u nijansi Class Flirt.

korektorprajmerrumenilokarmin

error: Content is protected !!