“Tuxedo” manikir je novi elegantni nail trend koji uključuje beli i crni lak

tuxedo manikir
Instagram/Printscreen

Novi dan – novi manikir trend na radaru! Ovog puta, to je tzv. “tuxedo” manikir (inspirisanim smokingom), a kretor ovog trend je Tom Bachik, holivudski manikir tehničar. Pre nego što zamislite male leptir mašnice i dugmiće nacrtane duž nokta, moramo da vas razočaramo, jer ovaj manikri trend predstavlja minimalističku verziju, inspirisanu crnom i belom bojom. Ovo je nail art koji će zavoleti svaka dama koja voli minimalistički manikir koji svojom čistoćom i suptilnošću privlači pažnju.

“Tuxedo” manikir

Ovaj manikir trend se odlično slaže uz svaki monohromatski outfit, bilo da se radi o crnim dobro ukrojenim pantalonama i beloj majici, ili o crnoj midi haljini. Pošto su ove dve boje neutralne, “tuxedo” manikir se neće “sudarati” ni sa jarkim bojama vašeg outfita. Najlepše kod ovog manikir trenda je to što se fokusira na samo dve boje, u kontrastnom stilu, sa minimalističkim nail art-om, za sofisticirani finiš.

Tom Bachick, manikir artist slavnih (klijenti su mu između ostalih, JLo, Camilla Cabehlo, Selena Gomez), još letos je predstavio na svom Instagram nalogu nekoliko verzija ovog luksuznog izdanja. Ključni momenat je da se uključe bela i crna boja, u specifičnim sekcijama. Za “tuxedo” manikir na Jlo, Bachik je počeo sa crnom bazom na noktu, i potom nacrtao beli frenč vrh. Potom, je kao iznenađujući detalj dodao suptilnu belu linijiu po sredini nokta, čime je ceo dizajn dobio umetničku notu.

Povezano: Trend Alert – ovo će biti najpopularniji manikir trendovi za jesen 2023.

View this post on Instagram

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Naši predlozi za “tuxedo” manikir

U nastavku pogledajte inspiraciju za “tuxedo” manikir koji će biti savršen izbor za jesenju sezonu.

Pročitajte još i: “Burgundy” je nova crna – Nokti u ovoj boji biće trend #1 za jesen 2023.

error: Content is protected !!