OVAN – nedeljni horoskop od 30.03. do 05.04.

Bićete razdražljivi tokom ove sedmice. Zato pazite da se ne unosite previše hrane zbog nervoze. Pojedini mogu da odbijaju hranu što nije ni zdravo.

Ljubav

Sedmicu započinjete strašću, kako prema voljenom biću tako i sa sigurnošću da ćete se boriti da dođete do onoga što vas čini srećnim i zadovoljnim. Dimačno je u onim vezama koji se baziraju na erotskom zadovoljstvu. Moguće je da će prvi dan u nedelji biti upravo susret koji ste očekivali, dogovarali se, priželjkivali. Već od sredine nedelje energija se menja i vi ponovo nailazite na zid, bilo da je „on“ realan ili se vama čini da u ljubavi nemate sreće niti željenog. Pomračenje Meseca se dešava preko ose Ovan/Vaga pa bračni problemi mogu da dostignu kulminirajuću tačku „biti ili ne biti“. Pazite se nekontrolisanih reakcija, jer mesečeva eklipsa može da vam pomuti razum, da dovede do emotivne preosetljivosti i burnih reakcija. Ranjivi ste, reagujete na najmanju sitnicu, a ne vidite da i voljeno biće prolazi kroz istu fazu. Slobodni se uglavnom bave prošlošću ili su podložni melanholičnom raspoloženju zbog neizvesne budućnosti. Oni jedostavno ne vide da će im se nešto lepo u ljubavi ikada desiti, a potreba je jaka i intezivna da se oseća fizička bol. Izbegavajte donošenje važnih odluka, koje imaju veći uticaj na budućnost.

Posao

Nedelja započinje nečijim spletkama, ogovaranjima i praznim pričama. Moguće je da se realan problem krije, a uglavnom svi u okruženju ćute ili su oprezni u reakcijama. I sami ste nepraktični, pa se nalazite u čudu, jer to ne liči na vas. Prva dva dana u nedelji je bitno da se uzdržite od zaključaka i donošenje odluka kada je polje posla u pitanju, mada je čitava radna nedelja teška, psihički napeta. Jedini izlaz je osama u svakodnevnim obavezama. Setite se one stare: „Ne trčite ispred rude.“ Bitno je da imate podršku ljudi koji su na položaju ili od autoriteta koji će pre svega gledati sve ono što se i u prethodnom periodu izdešavalo i koliki je vaš dugogodišnji poslovni udeo i rad.

Novac

Venera već putuje vašim poljem novca, pa ćete u ovom polju biti zadovolji, ali ne previše jer ta ista Venera je vladarka vašeg polja partnerstva, braka, drugih ljudi, pa ćete morati da se uskladite sa nečijim planovima, a novac nećete osetiti kao svoj. Ipak, dugoročni planovi vezani za nepokretosti, kupovinu, prodaju se mogu ostvarivati ili makar biti u najavi brzog ostvarenja.

Zdravlje

Pazite se povreda i ozleda. Najugroženije su ruke, šake, prsti. Glavobolje i prehlade su takođe moguće, kao i pojava starih zdravstvenih problema. Oprez u saobraćaju.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!