24. međunarodni sajam i kongres kozmetike – 11. i 12. oktobar 2014. Beogradski sajam, Hala 2

By  |  0 Comments

24. Međunarodni sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja, Dodir Pariza, 12. godinu za redom biće održan 11. i 12. oktobra 2014. u hali 2, na Beogradskom sajamu.

Tradicionalno na Sajmu kozmetike

Ako vodite računa o svom izgledu i zdravlju ili se profesionalno bavite negom i lepotom, 11. i 12. oktobra hala 2 Beogradskog sajma je mesto na kome treba da budete! Vikend posvećen lepoti na 3000 kvadrata i sa 190 izlagača – dobro se organizujte da biste sve obišli! A ono što je svakako tradicija Sajma kozmetike su i sajamski popusti.

Na Sajmu kozmetike tradicionalno ćete pronaći profesionalnu kozmetiku, kozmetiku za negu kose, materijal za nadogradnju noktiju i nail art, najsavremenije aparate i solarijume...Sajam je mesto gde se prezentuju i promovišu novi proizvodi i usluge. Za savete i stručna mišljenja na štandovima vas očekuju kozmetolozi, nail dizajneri, frizeri, lekari.

Toliki broj profesionalaca koji se bave negom lepote na jednom mestu sreću se samo na Sajmu kozmetike Dodir Pariza, dva puta godišnje. Na jesenjem sajmu bićete u prilici da vidite i naučite najbolje tehnike šišanja, kolorisanja, modeliranja kose koje su aktuelne u gradovima poput New York-a, Londona, Pariza, Milana.

Na Sajmu kozmetike Dodir Pariza očekuje vas i…

Ako ste ljubitelj make up-a, ne propustite 2. međunarodni face and body art festival, koji se održava pod okriljem Svetske bodypainting asocijacije i Body art asocijacije Srbije. Takmičenje će biti održano u 2 kategorije takmičenja: face painting i body painting, na temu: igre na sreću.

sajam kozmetike body art takmicenje

Sve one koji na Sajam kozmetike ne dolaze samo zbog proizvoda već zbog novog znanja, pozivamo da posete srpskoitalijanski kongres Beauty & Spa sa temom: Starenje i podmlađivanje. Predavači su eminentni domaći i inostrani stručnjaci iz oblasti kozmetike, wellness-a i SPA: dr Vera Zec, dr Andrea Bovero, predsednik asocijacije CIDESCO Italija, Alessandro Paoletto, potpredsednik asocijacije CIDESCO Italija, dr Vesna Ignjatović Stojiljković, prof. dr Slavica Šiler Marinković i mnogi drugi.

Kongres će se sastojati iz kongresnih predavanja, workshopova i panel diskusija. Nakon završetka kongresa, slušaoci će dobiti sertifikate o prisustvovanju kongresu. Ulaz je besplatan.

U okviru kongresa biće održan CIDESCO workshop. Prisustvovanje ovom workshopu je takođe besplatno i omogućava dobijanje CIDESCO sertifikata. Za dobijanje CIDESCO sertifikata potrebna je prethodna prijava. Ovaj sertifikat se plaća.

Preko 20000 posetilaca, preko 3000 kvadrata izložbenog prostora, preko 190 izlagača. Posetite sajam kozmetike i nege kose Dodir Pariza i uverite se šta je to što ovu manifestaciju dovodi u Beograd već 12. godinu za redom.

Za dodatne informacije posetite sajt Sajma kozmetike.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!