3 make-up predloga za savršeni praznični look

Avon Extreme Shadow paleta

Praznična sezona je pravo vreme da prigrlimo bogate i raskošne nijanse make-upa: smaragdno-zelenu, burgundi ljubičastu, safirno plavu i grafitno sivu. Ovo se posebno odnosi na palete senki, jedan od omiljenih make-up komada svake devojke. Zato nam je ove praznične sezone AVON spremio pravu palette maniju sa novom Extreme Shadow paletom od čak 20 komplementarnih nijansi za sve vas koji preferirate smelije nijanse na očima!

Eye make-up trendovi

Ako pratite vodeće make-up trendove, onda sigurno znate da praznična sezona dozvoljava nešto smeliju šminku. Tu nastupaju raskošne nijanse iz nove AVON Extreme Shadow palete sa 20 senki, koji vas prosto mame da se prepustite eksperimentisanju sa šminkom, čak i ako ste „au natural“ devojka!

AVON Extreme Shadow paleta

Paleta dolazi u vrlo luksuznom i kvalitetnom pakovanju, koje omogućava maksimalnu zaštićenost proizvoda. Sastoji se iz tri dela, koja se sklapaju poput knjige. Sa leve strane, nalazi se veliko ogledalo, koje će sigurno olakšati šminkanje! Ostatak palete zauzimaju senke za oči, i to ukupno 20 tonova, mat i sjajnog finiša, količine ukupno 28 grama.

Formula ovih senki sadrži u sebi prajmer (built-in primer), koji pruža maksimalni efekat na očima. Veći panovi su namenjeni da se koriste kao bazne senke, na celom kapku, za početak svakog make-up look-a. U Extreme Shadow paleti se nalazi savršeni razmer baznih, prelaznih i tamnih nijansi, uz pomoć kojih lako možete postići gotovo svaki make-up look koji zamislite.

Kvalitet senki i nijanse AVON Extreme Palete

Senke su na dodir vrlo puteraste, minimalno se truse u dodiru sa četkicom, a pigment je intenzivan. Sve ovo umnogome olakšava rad sa senkama, čak i ako ste početnik. Lako se blendaju, i uklapaju međusobno.

Savetujemo vam da za nanošenje baznih boja na ceo kapak koristite pljosnatu četkicu od prirodne dlake, za blendanje boja – pufnastu četkicu duže dlake, a za precizne radove i tamne nijanse u spoljašnjem V uglu oka –  pencil četkicu špicastog vrha.

Dugotrajnost senki u Extreme Shadow paleti

Nakon celodnevnog wear-testa, možemo reći da senke nisu izgubile na intenzitetu, a da je pigment i ceo make-up look ostao u punom sjaju. Senke se nisu uvukle u pregib kapka, niti preslikale. Bravo za formulu!

Kombinacija crvenih, žutih, zelenih, ljubičastih i pink tonova vam daje mogućnost da kreirate trendy izgled na očima, u boji dragog kamenja! Zato smo želeli da vam olakšamo kombinovanje boja, i pokažemo 3 make-up ideje za predstojeću prazničnu sezonu!

3 ideje za make-up look uz Extreme Shadow paletu

#1: Natural Look

Ako mislite da se sa ovom paletom ne mogu postići neutralni, svakodnevni look-ovi – varate se! Zato smo za sve one dame koje oprezno eksperimentišu sa bojama pripremili “natural look”, sa zemljanim tonovima iz palete. Ove nijanse naglašavaju konturu kapka i deluju sofisticirano.

Najpre smo ceo kapak prekrili baznom senkom 17 Bare Buff. Na spoljšanji ugao oka smo dodali nijansu 8 No Rules, a sredinu kapka smo našminkali nijansom 5 In Control. Unutrašnji ugao oka smo posvetlili nijansom 10 Raw. Umesto ajlajnera, koristili smo senku 20 Nightfall, a ugao oka naglasili smo nijansom 2 Transcend.

#2: Green Look

Zeleni look smo kreirali za sve devojke sa smeđim očima, jer se ove dve nijanse odlično slažu. Osim toga, zelene senke su odličan način da u svoj make-up uvedete malo boje!

Na ceo kapak smo naneli nijansu 14 Envious, a na sredinu i gornji deo kapka nijansu 4 Luck. Spoljašnji ugao oka i liniju trepavica smo istakli crnom nijansom 1 Out There. Na unutrašnji ugao kapka smo naneli svetlo-sivu nijansu 2 Transcend. Liniju donjeg kapka smo  naglasili nijansama 14 Envious i 12 Retro.

avon extreme shadow paleta

#3: Pink Look

Treći, pink look smo kreirali imajući na umu sve devojke koje žele da naglase oči za prazničnu sezonu. Ružičastu boju senki možete uskladiti sa rumenilom, sa potpuni balans.

Kako biste postiigli ovaj izgled, samo ispratite naše korake: na ceo kapak smo naneli ciklama nijansu 16 Legendary. Ova nijansa je zvezda “pink look”-a! Spoljašnji ugao oka i liniju trepavica smo akcentovali plavom nijansom 6 Enigma. Unutrašnji ugao oka i gornji deo kapka smo hajlajtovali belom nijansom 19 Limitless. Liniju donjog kapka smo istakli ciklama nijansom 16 Legendary i plavom bojom 6 Enigma.

avon extreme shadow paleta

Naše konačno mišljenje

Možemo sa sigurnošću potvrditi da je Extreme Shadow paleta senki položila test! Boje su punog intenziteta, postojane, lako se bledanju, sa njima se lako radi, čak i ako ste make-up početnik. Izbor od 20 luksuznih nijansi vam daje mnogo opcija za eksperimentisanje u ovoj prazničnoj sezoni! Pustite mašti na volju i izađite iz zone komfora uz AVON Extreme Shadow paletu!

Cena i dostupnost

Novu Extreme Shadow paletu možete poručiti putem OVOG linka po ceni od 3899 RSD ili pronaći u Avon brošuri.

Da li ćete eksperimentisati sa šminkom ove praznične sezone?

error: Content is protected !!