Letnji novitet za dramatičan pogled: AVON 5 u 1 Lash Genius maskara

AVON 5in1 Lash Genius maskara

Ako bi svaka žena morala da ograniči svoj make-up neseser na samo jedan komad šminke, to bi sigurno bila maskara! Ovaj nezamenljivi beauty proizvod instantno daje mačkasti pogled, ističe oči i čini ih zavodljivim. Ponekad ne možemo da se odlučimo da li želimo maskaru za produžavanje, definiciju ili volumen – najradije bismo sve imali u jednom proizvodu. Zato je kompanija AVON kreirala novi proizvod koji će vaše trepavice obožavati ovog leta – 5 u 1 Lash Genius maskaru!

Svaka od nas u neseseru ima barem dve do tri maskare: jedna nam fenomenalno izvlači dužinu, druga daje volumen, treća podiže trepavice iz korena… Pa ih tako i kombinujemo. Ova mala rutina svakako produžava vreme šminkanja: zašto biste trošili dragocene minute ujutru, kada sve to možete imati sa samo jednom maskarom! U nastavku pročitajte naše utiske i recenziju nove AVON 5 u 1 Lash Genius maskare!

AVON True 5 in One Lash Genius maskara

AVON 5 u 1 Lash Genius maskara – 5 benefita u jednom

Nova AVON 5 u 1 Lash Genius maskara dolazi u elegantnom zlatnom pakovanju, koje u vaše ruke dolazi u zaštitnom celofanu, tako da možete biti sigurne da niko pre vas nije otvarao proizvod. Maskara dolazi u dve nijanse: Blackest Black (klasična tamno crna nijansa) i Black Brown (nešto svetlija, crno-braon nijansa), koja je pogodnija za plavuše. Količina proizvoda je 10 ml, što je standardno za maskaru, koja će vam potrajati nešto više od 3 meseca svakodnevne upotrebe.

Četkica maskare

Kako je četkica maskare najvažniji aspekt koji vas sigurno zanima, odmah ćemo istaći da nova AVON 5 u 1 Lash Genius maskara ima debelu silikonsku četkicu, punu elastičnih iglica, koje ciljano zahvataju sve trepavice jednim potezom. Iglice na četkici su različite dužine, što omogućava precizno nanošenje maskare na svaku trepavicu.

AVON 5 in One Lash Genius maskara

Tekstura same maskare je idealno izbalansirana: dovoljno kremasta da se lako nanosi, i dovoljno suva da se ne razmazuje. Prilikom same aplikacije maskare, na četkici ostaje sasvim dovoljna količina proizvoda za jedno nanošenje.

AVON True 5 in One Lash Genius maskara

Nanošenje AVON 5 u 1 Lash Genius maskare

Četkica veoma precizno raščešljava trepavice, a pritom ih ne slepljuje. Koliko god slojeva maskare naneli, sigurni smo da nećete dobiti neugledan efekat “paukovih nožica”. Četkica ne ostavlja grudvice na trepavicama – naprotiv, one su definisane, dugačke, intenzivno crne i podginute iz korena.

Već pri prvom potezu maskare, trepavice dobijaju savršenu dužinu, dok je za gustinu potreban još jedan sloj. Kada nanosite drugi sloj AVON 5 u 1 Lash Genius maskare, nemojte da čekate da se prvi u potpunosti osuši, jer će vam se u tom slučaju maskara kruniti tokom dana. Ovaj mali savet važi za sve maskare, tako da imajte na umu da se najbolji efekat dobija sa dva sloja koja se nanose jedan za drugim.

Efekat maskare na trepavicama

Uz minimalan trud, efekat na trepavicama je zaista iznenađujuće intenzivan: svaka trepavica je puna, definisana, razdvojena i podignuta. Ovo čini AVON 5  u 1 Lash Genius maskaru idealnim saputnikom kada ste u žurbi (a gotovo uvek smo u žurbi, zar ne?).

AVON 5 in One Lash Genius maskara

Trajnost i skidanje AVON 5 u 1 Lash Genius maskare

Tokom testiranja trajnosti maskare u ekstremno toplim letnjim uslovima, primetili smo da je veoma postojana, tako da na kraju dana nije ostavljala nikakve tragove ispod očiju (popularne “panda-style” krugove). Naprotiv – maskara se dobro držala i kada je ostatak šminke zakazao na testu! Ne skida se, ne razmazuje se i ne truni sa trepavica. Ovo znači da je AVON 5 u 1 Lash Genius maskara pouzdan saveznik za letnju šminku!

Prilikom skidanja maskare, nećete imati nikakvih problema – maskara se skida klasičnim skidačima šminke (micelarnom vodom, mlekom ili uljem za skidanje šminke). Preporučili bismo vam da maskare generalno otapate uljem ili mlekom za skidanje šminke, jer je to najnežniji način za trepavice.

Naši konačni utisci

Ako želite jednu maskaru kojom ćete postići sve zahteve koje želite, koja je dugotrajna i pouzdana za ove letnje vrućine, toplo vam preporučujemo da probate AVON 5 u 1 Lash Genius maskaru! Ukoliko ste u potrazi za maskarom sa kojom možete postići i prirodan i dramatičan look, ovo je proizvod za vas. Efekat AVON 5 u 1 Lash Genius maskara se može uporediti sa onim koji daju mnogo skuplje maskare.

AVON 5 in One Lash Genius maskara

Cena i poručivanje

AVON 5 u 1 Lash Genius maskaru možete poručiti po super ceni od samo 599 RSD, klikom na OVAJ link. Maskara je trenutno isključivo u online ponudi u ograničenim kolicinama, a od 25. jula će biti dostupna i u brošuri. Zato iskoristite trenutak da svoj letnji neseser osvežite ovim novitetom!

Ne zaboravite da prelistate aktuelnu AVON brošuru, koja donosi fantastične letnje popuste koje ne smete propustiti.

error: Content is protected !!