Catrice – novi make up brend u Srbiji stigao je u dm!

By  |  0 Comments

Ekskluzivno – za mnoge čitateljke koje su nas često pitale gde u Srbiji može da se kupi Catrice make up imamo lepo iznenađenje. Ovaj čuveni make up brend konačno je dostupan i u Srbiji i to u dm-u!

Catrice make up – kvalitet po pristupačnim cenama

Catrice make-up je razvijen za svaku ženu koja uživa u šminkanju i koja ujedno želi kvalitetnu kozmetiku u atraktivnom pakovanju po pristupačnim cenama.

Radost savršenog izgleda je strast koja pokreće Catrice stručnjake, kojima ne promiču ni trendovi ni najsitniji detalji i tako stvaraju moderan make-up koji ima jedinstvenu teksturu i boje. Catrice je sinonim za – moderno, intenzivno, senzualno, privlačno i uvek profesionalno. Catrice je make-up brend kojem nećete moći da odolite.

Od 26.05.2016 Catrice make- up brend ćete moći da pronađete u novootvorenim dm drogerijama u Masarikovoj br.5 i Rableovoj br.17 u Beogradu, a od 04.06.2016 i u većem broju dm drogerija u Srbiji!

sminka

—————————————————–

dm, kao kompanija sa visokom društvenom odgovornošću, povodom velikog jubileja 40 godina poslovanja u Evropi, pokrenuo je inicijativu „Zajedno jedni za druge“! Na dm internet stranici www.dm-zajedno.rs u toku maja prikupljali su se predlozi u sledećim kategorijama: Društvenokorisni rad; Zaštita okoline i održivosti; Kultura, nauka i sport.

Od 01.06. do 31.08. od svakog proizvoda koji prodamo kroz naš lanac izdvajaćemo 1 RSD u cilju sakupljanja sredstava koja ćemo uložiti u realizaciju humanitarnih projekata. Vrsta i broj projekata zavise od datih predloga, kao i prikupljenih sredstava. Više o samoj dm inicajtivi pogledajte na www.dm-zajedno.rs ili ovde (bit.ly/247uz4U)

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!